Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

Πλήθος κόσμου στην κοπή της πίτας του Ολυμπιακού Νάουσας και της Arsenal Soccer School! (photos)

P2060041Σε οικογενειακό κλίμα και με πολύ μεγάλη προσέλευση κόσμου, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της κοπής της βασιλόπιτας του Ολυμπιακού Νάουσας και της σχολής της Arsenal Soccer School Νάουσας, το Σάββατο 6/2 σε γνωστό οικογενειακό κέντρου του Αγίου Νικολάου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Λάκης Παπαιωάννου, τεχνικός διευθυντής των σχολών των Arsenal Soccer School στα Βαλκάνια και σκάουτερ της P2060156 (1)αγγλικής ομάδας, ο οποίος μίλησε σε γονείς και αθλητές τόσο για τον σκοπό όλων των σχολών και ειδικά της σχολής της Άρσεναλ στην Νάουσα. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στους στόχους μέσα από την προπόνηση, έτσι ώστε να παιδιά που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο να γίνουν υγιείς πολίτες πρώτα και έπειτα καλοί αθλητές.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Γιώργος Κωνσταντινίδης καλωσόρισε τους ανθρώπους που τίμησαν την εκδήλωση και ο υπεύθυνος της σχολής Χρήστος Βουδούρης μίλησε για τη φιλοσοφία της σχολής.

Οι τυχεροί της βραδιάς ήταν οι Μιχάλης και Ηλίας Μίσκος από την σχολή αλλά και ο Αντώνης Κατσαράκης από την αντρική ομάδα, οι οποίοι παρέλαβαν τα δώρα τους από τον υπεύθυνο της Ακαδημίας, Γιάννη Σιαφάκα αλλά και τον Τάσο Χριστοδούλου, που εκπροσώπησε την ΕΠΣ Ημαθίας.

Το φλουρί της βασιλόπιτας κέρδισε το τμήμα της σχολής της Arsenal Soccer School Νάουσας.

περισσότερες φωτογραφίες στο olympiakosnaousas.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected