Κατηγορίες
Super League 1

Super League – Γκολ και… ξύλο στο Περιστέρι! (vid)

atromitos_aek1-0Στο Περιστέρι διακόπηκε το εντυπωσιακό σερί 9 νικών της ΑΕΚ, καθώς ο Ατρόμητος του Τραϊανού Δέλλα επικράτησε με 1-0 της “Ένωσης”, με “χρυσό” σκόρερ τον Εντουάρντο Μπρίτο.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο, με τις δύο ομάδες να θέτουν ως πρωταρχικό στόχο τη διαφύλαξη του μηδέν στα μετόπισθεν. Ο Ατρόμητος είχε την κατοχή στα πρώτα λεπτά, αλλά δεν κατάφερε να δημιουργεί επικίνδυνες καταστάσεις μπροστά από τα καρέ του Γιάννη Ανέστη. Στον αντίποδα, η ΑΕΚ απείλησε για πρώτη φορά στο 16′, μέσω στημένης φάσης. Ο Πέτρος Μάνταλος εκτέλεσε απευθείας το κόρνερ, με τον Βασίλη Μπάρκα να διώχνει -με δυσκολία- την μπάλα σε νέο κόρνερ.

Οι μοναδικές αξιόλογες στιγμές για την “Ένωση” στο πρώτο μέρος είχαν ως πρωταγωνιστή τον Γιάκομπ Γιόχανσον, αλλά τόσο η κεφαλιά (27′) όσο και το συρτό σουτ (30′) δεν είχαν ευτυχή κατάληξη. Οι Περιστεριώτες “απάντησαν” άμεσα στην ευκαιρία του Σουηδού, αλλά το δυνατό σουτ του Χαβιέρ Ούμπιδες (31′) πέρασε μακριά από την εστία του Ανέστη.

Η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα αντιμετώπισε προβλήματα στον δημιουργικό τομέα, παρά την έντονη δραστηριότητα του Σουμπίνιο, ενώ παράλληλα οι γηπεδούχοι προέβησαν σ’ αρκετά αβίαστα λάθη, ειδικά στο χώρο του κέντρου. Παρόλα αυτά, οι παίκτες του Γκουστάβο Πογέτδεν το εκμεταλλεύτηκαν, καθώς ο Ραφίκ Τζεμπούρ ήταν “αποκομμένος” από την υπόλοιπη επιθετική γραμμή του “Δικεφάλου”.

Στο δεύτερο μέρος, ο Ατρόμητος μπήκε πιο δυνατά κι έχασε μία καλή ευκαιρία στο 51′ με τον Πολ Κεϊτά, ο οποίος συνεργάστηκε όμορφα με τον Αντονί Λε Ταλέκ, αλλά το πλασέ που επιχείρησε μέσα από την μεγάλη περιοχή κατέληξε άουτ. Τελικά, ό,τι δεν κατάφερε ο Κείτά στο 51′, το κατάφερε ο Εντουάρντο Μπρίτο δύο λεπτά αργότερα. Ο Λε Ταλέκ βγήκε στην πλάτη της άμυνας της ΑΕΚ, απέφυγε τον Ανέστη και την κατάλληλη στιγμή γύρισε στον Βραζιλιάνο, ο οποίος με όμορφο πλασέ έβαλε σε θέση οδηγού την ομάδα του.

Μετά το εις βάρος του γκολ, ο Πογέτ προσπάθησε να “ανακατέψει” την τράπουλα, πέρασε στον αγωνιστικό χώρο τους Βαγγέλη Πλατέλλα καιΤόμας Πέκχαρτ στη θέση των αρνητικών Βάργκας και Τζεμπούρ, αλλά οι Περιστεριώτες έκλεισαν τους διαδρόμους και προσπάθησαν να “χτυπήσουν” στην κόντρα επίθεση. Μάλιστα, στο 81′ βρέθηκαν μία “ανάσα” από το 2-0, αλλά το πλασέ του Λε Ταλέκ κατέληξε στο αριστερό δοκάρι του Ανέστη. Η ομάδα του Δέλλα είχε ακόμα δύο καλές στιγμές με τους Ματέι (85′) και Λε Ταλέκ (92′), οι οποίοι όμως δεν κατάφεραν να νικήσουν τον γκολκίπερ του “Δικεφάλου”.

Συνθέσεις

Ατρόμητος: Μπάρκας, Κιβρακίδης (68′ Κοντοές), Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Μπιτόλο, Κεϊτά, Στόιτσεφ, Ούμπιδες, Μπρίτο (82′ Ουσέρο), Σουμπίνιο (72′ Ματέι), Λε Ταλέκ.

ΑΕΚ: Ανέστης, Γκάλο, Κολοβέτσιος, Άρθο, Ντίντακ, Σουκουλίνι, Γιόχανσον, Μάνταλος, Βάργκας (57′ Πλατέλλας), Αραβίδης, Τζεμπούρ (57′ Πέκχαρτ).

δείτε περισσότερα και βίντεο με τα γκολ στο contra.gr

b480210acda79367ca56facea95fe05d_L

Ξύλο μετά τη λήξη του αγώνα!

Συμπλοκές μεταξύ οπαδών της ΑΕΚ και του Ατρόμητου.

Με το τελευταίο σφύριγμα της λήξης, υπήρξαν σοβαρά επεισόδια στο Περιστέρι.

Οπαδοί της ΑΕΚ και του Ατρόμητου μπούκαραν σχεδόν στον αγωνιστικό χώρο, πλακώθηκαν και χρειάστηκε η παρέμβαση των ΜΑΤ για να επικρατήσει η ηρεμία.

Οι συμπλοκές μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων κράτησαν για περίπου 5 λέπτα, ενώ δεν έλειψε και το ξύλο με τα ΜΑΤ!

δείτε περισσότερες φωτογραφίες στο onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected