Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Β ΕΠΣ Ημαθίας

Το SportsUp συγχαίρει τον Αριστοτέλη Νάουσας για τον τίτλο και την άνοδο!

DSCN0133

“Χαράς ευαγγέλια” για τον Αριστοτέλη Νάουσας, που κατόρθωσε στη δεύτερη χρονιά ύπαρξης του ως σύλλογος, να πετύχει την άνοδο του στην Α2 Ερασιτεχνική!

Μία αγωνιστική πριν ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα της τρίτης τη τάξει κατηγορίας στην ΕΠΣ Ημαθίας και το πρώτο εισιτήριο ανόδου έχει από σήμερα κάτοχο!

DSCN0164Ο Αριστοτέλης Νάουσας, χάρη σε τέρμα του Κεχαϊδη (που ταυτόχρονα είναι πρώτος σκόρερ της ομάδας μέχρι στιγμής στο φετινό πρωτάθλημα) κόντρα στον ΑΟ Συκιάς, “σφράγισε” τη δεύτερη συνεχόμενη άνοδο και μάλιστα, σε συνδυασμό με τα αποτελέσματα των υπόλοιπων αγώνων, είναι και πρωταθλητής!

Είναι περιττό να αναφέρουμε πως τα εύσημα ανήκουν στους ανθρώπους που δίνουν μεγάλο αγώνα καθημερινά και κυρίως τον πρωτεργάτη του συλλόγου Βασίλη Αργυρίου. Η επιτυχία είναι τεράστια αν αναλογιστεί κανείς πως το ρόστερ της ομάδας έχει μέσο όρο ηλικίας τα 17 χρόνια και βεβαίως αυτή αποκτά και ξεχωριστή σημασία για τον Χρήστο Χατζηδάκη, που δουλεύει καθημερινά με τους ποδοσφαιριστές.

Οι συνεργάτες του SportsUp συγχαίρουν όλους όσους συνέβαλαν για τη φετινή επιτυχία και τους εύχεται πάντα επιτυχίες, υπομονή και επιμονή στο πλάνο που έχουν θέσει.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected