Football League

Football League – Το…μπλόκο της Λαμίας αδιαπέραστο!

20Τη δεύτερη μόλις ήττα της στη Football League, ένοιωσε η πρωτοπόρος Λάρισα που τα βρήκε σκούρα απέναντι σε μια ψυχωμένη Λαμία.

Οι «κυανόλευκοι,» ψυχωμένοι και γνωρίζοντας ότι δίνουν εξετάσεις στο κοινό τους που έδωσε βροντερό παρών στο ματς, έπαιξαν με πάθος και ειδικά στα πρώτα λεπτά και των δύο ημιχρόνων ήταν φανερά καλύτεροι των αντιπάλων τους και το τελικό 1-0 τους δικαιώνει.

Μετά από ένα άγονο, αλλά ενδιαφέρον πρώτο μέρος, στην επανάληψη οι παίκτες του Δημήτρη Σπανού προσπάθησαν περισσότερο στην τελική προσπάθεια και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 52’. Ο Μπαλού που ήταν κινητήριος δύναμη στη μεσαία γραμμή, έστρωσε για τον Σιατραβάνη το σουτ του οποίου δεν μπόρεσε να μπλοκάρει ο Ξενοδόχωφ. Η μπάλα έφτασε στον Μίλιεβιτς (foto) που από κοντά άνοιξε λογαριασμό… (1-0).

Στο 61’ ωραία έμπνευση του Μαπλού με ψηλοκρεμαστό πλασέ, η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι και στη συνέχεια προσγειώθηκε στα χέρια του Ξενοδόχωφ που στάθηκε τυχερός.

Λίγο πριν ο Ράτκο Ντόστανιτς είχε ρίξει στο παιχνίδι το δήμιο της Λαμίας στον πρώτο γύρο, Μαρουκάκη, αλλά εδώ είναι Λαμία και ο επιθετικός και πρώτος σκόρερ της Λάρισας, έμεινε μόνο με την ανάμνηση της χαμένης ευκαιρίας του 81’ όταν ο Πίτκας του στέρησε τη χαρά του γκολ.

Πολύ ένταση στο παιχνίδι, αλλά και στις εξέδρες που βρέθηκαν και οπαδοί των φιλοξενούμενων.

 

Συνθέσεις

Λαμία (Δημήτρης Σπανός): Πίτκας, Ζουλιώτης, Κυριακόπουλος (λ.τρ. 84’ Παπαργυρίου), Ντάσιος, Κοτσώνης, Σιλιγαρδάκης, Μπαλού (80’ Λεάντρο), Καραγιάννης, Σιατραβάνης, Μίλιεβιτς (72’ Τόσκας), Πίντο

Λάρισα (Ράτκο Ντόστανιτς): Ξενοδόχωφ, Μασούρας, Κοντοχρήστος, Γιοβάνοβιτς, Κομεσίδης, Μπανούσης, Λαμπρόπουλος (60’ Λαμπρόπουλος), Ουρτάδο (62’ Βαρέλα), Ροβίθης (62’ Ανστασόπουλος), Πάτο, Μπόγιοβιτς

*efthia.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected