Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Τελικός Κυπέλλου ΕΠΣ Ημαθίας – Η προετοιμασία των δύο ομάδων και η τιμή του εισιτηρίου

DSCN4913

Έφτασε η ώρα για τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣ Ημαθίας και οι δύο αυριανοί “μονομάχοι” ολοκληρώνουν σήμερα την προετοιμασία τους.

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας και ΦΑΣ Νάουσα θα διασταυρώσουν και φέτος τα…ξίφη τους, με τον “δικέφαλο” να στοχεύει στο repeat της περσινής κατάκτησης και τους “κυανόλευκους” στη ρεβάνς αλλά και στην πρώτη κούπα μετά το 2009.

Η προετοιμασία των δύο ομάδων ολοκληρώνεται σήμερα και οι δύο προπονητές αναμένεται να ανοίξουν τα χαρτιά τους για το βασικό σχήμα που θα παρατάξουν στο Δημοτικό Στάδιο Βέροιας. Λευτέρης Κελεσίδης και Γιάννης Κερλίδης (που θα βρεθεί σε τελικό μετά το 2012 όταν κατέκτησε το τρόπαιο με το Μακροχώρι) έχουν ήδη καταστρώσει τα πλάνα τους χωρίς με μία απουσία έκαστος, καθώς για τον ΠΑΟΚ θα απουσιάσει ο τιμωρημένος Γιώργος Κίτσας και για τους πρωτοπόρους του πρωταθλήματος ο τραυματίας Τρύφωνας Νίκου.

Όσον αφορά το αρχικό σχήμα, εξαιρετικά δύσκολο είναι να υπάρξει κάποια έκπληξη από τους δύο προπονητές. Για τον “δικέφαλο” υπολογίζεται κανονικά και ο Μιχάλης Οβεζίκογλου, που αποκτήθηκε από την ΑΕ Χαρίεσσας για τη θέση κάτω από τα γκολπόστ, ενώ επιστρέφουν στο αρχικό σχήμα οι Χρήστος Ζωγράφος, Διαμαντής Λαδάς και Σπύρος Κίτσας που αγωνίστηκαν στο δεύτερο ημίχρονο στο ματς του Σαββάτου.

Για τον ΦΑΣ τα πράγματα είναι λίγο-πολύ ξεκάθαρα, καθώς ο Γιάννης Κερλίδης αναμένεται να παρατάξει την 11άδα των τελευταίων αγώνων, με μοναδικό ερωτηματικό η θέση των ποδοσφαιριστών στην αγωνιστική “σκακιέρα”.

Η τιμή των εισιτηρίων και η ευχή για περισσότερο κόσμο…

DSCN4939

Μεγάλο ερωτηματικό βεβαίως αποτελεί η προσέλευση του κόσμου κι αυτό γιατί η περσινή εικόνα του Δημοτικού Σταδίου Βέροιας (φωτ) μόνο σε τελικό δεν παραπέμπει…

Η τιμή του εισιτηρίου (10 ευρώ) σαφώς και αποτέλεσε εμπόδιο για αρκετούς ώστε να παρακολουθήσουν από κοντά τον περσινό τελικό, ελπίζουμε όμως η φετινή επιλογή των ομάδων να ορίσουν την τιμή στο ελάχιστο που προβλέπεται (5 ευρώ) λογικά θα λειτουργήσει ως κίνητρο για τον κόσμο και θα δώσει το παρόν στη γιορτή του ποδοσφαίρου της Ημαθίας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected