Κατηγορίες
Διάφορα

Cafe στο 90′ – Η πρόκριση του ΠΑΟΚ περνά από το στέκι μας!

0e579270ae6d924e7264dfd831b837d2_LΗ τελευταία θέση της 4άδας του Κυπέλλου Ελλάδας θα «κλείσει» το απόγευμα της Πέμπτης (11/2) όπου ο «Δικέφαλος» αντιμετωπίζει τον Πανιώνιο σε μια αναμέτρηση που σας προσφέρει το “Cafe στο 90′” στον Σταυρό Ημαθίας!

Οι «ασπρόμαυροι» στις 19:30 (OTE Sport 3) θα φιλοξενήσουν τους «κυανέρυθρους» στον επαναληπτικό το 1-1 της Νέας Σμύρνης. Η ομάδα του Ίγκορ Τούντορ έχει τον πρώτο… λόγο από τη πρώτη «μάχη», αλλά χρειάζεται να το… αποδείξει στον αγωνιστικό χώρο, μια και το «συγκρότημα» του Μαρίνου Ουζουνίδη εμφανίζεται… έτοιμο για την ζημιά.

Με Λέοβατς και… προβλήματα

Στην διάθεση του Ίγκορ Τούντορ βρίσκεται και πάλι ο Λέοβατς, εν αντιθέσει με τους Μυστακίδη, Κωνσταντινίδη, Χαρίση, Γλύκο, Ροντρίγκες, Ζάιρο, Κοροβέση και τον τιμωρημένο Τζαβέλλα.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ: Βελλίδης, Σιαμπάνης, Χατζηισαϊας, Μαλεζάς, Βίτορ, Σκόνδρας, Κίτσιου, Λέοβατς, Κάτσε, Τσίμιροτ, Τζιόλης, Γκολάσα, Σάμπο, Πέλκας, Μακ, Κάκο, Αθανασιάδης, Μπερμπάτοφ.

Εκτός ο Βιγιάλμπα

Ο Αργεντίνος μεσοεπιθετικός έμεινε εκτός πλάνων του Μαρίνου Ουζουνίδη για τον επαναληπτικό με τον «Δικέφαλο».

Η αποστολή του Πανιωνίου: Παπαδόπουλος, Διούδης, Αργυρόπουλος, Βλάχος, Οικονόμου, Πατσατζόγλου, Ρισβάνης, Τασουλής, Κόρμπος, Σιώπης, Καθάριος, Τζανδάρης, Μασούρας, Καραμάνος, Μπακασέτας, Ανσαριφάρντ, Μήτκας, Πινιώτης, Χαλκιαδάκης, Μπαργκάν.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected