Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

Football League – Αποχώρηση από την Καλλιθέα, έφερε Ουκρανό διεθνή ο Απόλλων!

6d9a4567b8aadc05546f03b51e30306d_LΣύμφωνα με πληροφορίες του flnews.gr, ο Μάρσιο Πίκολο έλυσε το συμβόλαιό του με την Καλλιθέα και αποχώρησε.

Ο 28χρονος Βραζιλιάνος αμυντικός επέστρεψε στην πατρίδα του, όπου εξετάζει τις επιλογές του για το μέλλον της καριέρας του.

Η εξέλιξη αυτή δεν αποτελεί έκπληξη, καθώς το τελευταίο διάστημα αποτελούσε ξένο σώμα στην ομάδα και δεν υπολογιζόταν στα πλάνα του Λουκά Καραδήμου. Εφέτος ο Λατινοαμερικανός έπαιξε σε 18 παιχνίδια (14 στη Football League, 4 στο Κύπελλο).

Στην αθηναϊκή ομάδα ο Πίκολο έπαιζε από το 2012, δηλαδή τα τελευταία 3,5 χρόνια. Ήταν βασικός και αναντικατάστατος όλο αυτό το διάστημα παραμονής του στους «κυανόλευκους».

Έφερε Φομίν ο Απόλλων 

171023Τον Ουκρανό επιθετικό, Ρουσλάν Φομίν, έφερε στην Ελλάδα ο Απόλλων Σμύρνης και εάν περάσει τις ιατρικές εξετάσεις θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα.

Στην ενίσχυση της επιθετικής του γραμμής, θα προχωρήσει όπως όλα δείχνουν ο Απόλλων Σμύρνης καθώς έφερε στην Ελλάδα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις, τον Ουκρανό επιθετικό, Ρουσλάν Φομίν και εάν αυτές είναι καθαρές θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την Ελαφρά Ταξιαρχία.

Ο 29χρονος φορ ξεκίνησε την καριέρα του στην Άρσεναλ Χαρκόβου και στη συνέχεια αγωνίστηκε κατά σειρά σε Σαχτάρ Ντόνετσκ, Μέταλιστ Χάρκιβ, Ζόρια Λούγκανσκ, Ιλιτσίβετς, Τσερνομόρετς, Καμπάλα και μέχρι πρότινος στην Ατιράου του Αζερμπαϊτζάν. Παράλληλα, είναι διεθνής με όλες τις μικρές ομάδες της Εθνικής Ουκρανίας.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected