Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική – Σε έναν ακόμη τελικό ο Νέστος!

nestos-proto2-670x300Τον τίτλο που κατέκτησε πέρυσι στις 18 Φεβρουαρίου και με τον οποίο άνοιξε ο χορός από μια τρελή κούρσα συλλογής τροπαίων, το Κύπελλο της ΕΠΣ Καβάλας, θα υπερασπιστεί ο Νέστος, που κέρδισε το απόγευμα της Τετάρτης (10/2) στο δημοτικό στάδιο Χρυσούπολης, με 2-0 τη Δόξα Θεολόγου, στον 2ο ημιτελικό (0-0 ο πρώτος αγώνας), παίρνοντας το εισιτήριο για τον τελικό, όπου θα βρει αντίπαλο τον Ηρακλή Καβάλας. Η ΕΠΣ Καβάλας έχει ορίσει τον τελικό για τις 24/2, όμως δεν αποκλείεται να υπάρξει αλλαγή στην ημερομηνία λόγω πίεσης χρόνου.

Το παιχνίδι δεν είχε πολλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. Το πρώτο ημίχρονο ήταν κακό, με τις δύο ομάδες να φαίνονται εκτός ρυθμού. Οι γηπεδούχοι λόγω της αγωνιστικής απραξίας τριών εβδομάδων, οι φιλοξενούμενοι λόγω της ήττας-σοκ στο κυριακάτικο ντέρμπι με τον Αετό Ορφανού.

Οι παίκτες του Μπάμπη Χρυσοστομίδη μπήκαν καλύτερα στην επανάληψη, βρήκαν λύσεις στο τελευταίο τριαντάλεπτο και πήραν τη νίκη πρόκριση, με 2-0. Η Δόξα τελείωσε το παιχνίδι με 10 παίκτες καθώς αποβλήθηκε στο 77ο λεπτό ο Χιονίδης, υπό έντονες διαμαρτυρίες.

Στο ημίχρονο, κατά την αποχώρηση των παικτών προς τα αποδυτήρια, υπήρξε μεταξύ τους ένταση, αλλά με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων η παρεξήγηση λύθηκε. Ένταση είχαμε στην ανάπαυλα και στην κερκίδα μεταξύ φιλάθλων των δύο ομάδων, όμως και εκεί επικράτησε τελικά η λογική. Στις κερκίδες του γηπέδου της Χρυσούπολης για ακόμη μια φορά ο τεχνικός, Άγγελος Διγκόζης.

Συνθέσεις

Νέστος Χρυσούπολης: Χατζηνικολής, Παυλακάκης, Μπουλγκούρας, Σεφερίδης, Τσίτση, Μκρτσιάν, Μελισσόπουλος (76 Μαρκάκης), Γκατζολάρι (85 Φραγκούλης), Λαζαρίδης (58 Αβογιάν), Κούτεφ, Ζγκούρι.

Δόξα Θεολόγου: Μαντζιώρης, Μαλίκη, Μαυροματίδης, Ζιούλης, Μαυροδουλάκης, Γελαδάρης, Μαχαιρούδης, Τσίκνας (74 Παπαστεφάνου), Μαλακογιάννης (66 Τσομπανόπουλος), Χιονίδης, Οτέμπερης (78 Παπαδόπουλος Θ.).

Το πανόραμα των ημιτελικών

Πρώτοι αγώνες

Δόξα Θεολόγου-Νέστος 0-0

Ηρακλής Καβάλας-Κεραυνός Πέρνης 1-0

Δεύτεροι αγώνες

Νέστος-Δόξα Θεολόγου 2-0

Κεραυνός Πέρνης- Ηρακλής Καβάλας 3-5 πεν. (2-1 κ.α., 2-1παρ.)

*xronometro.com

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected