Κατηγορίες
Διάφορα

Όταν ο Έλληνας θέλει, γίνεται ασπίδα σωτηρίας!

ImageHandler

«Είμαστε τόσο συγκινημένοι όσο και έκπληκτοι με την αμεσότατη ανταπόκριση και στήριξή σας» γράφουν οι συγγενείς της 28χρονης προς όσους ανταποκρίθηκαν άμεσα στην έκκληση για βοήθεια!

Η περίπτωση της 28χρονης Ντένιας Παράσχη από τη Ζάκυνθο συγκλόνισε το Πανελλήνιο, με αποτέλεσμα, μέσα σε λίγες ημέρες, να συγκεντρωθεί το ποσό για τις δαπάνες της νοσηλείας της στο εξωτερικό.

Η διάγνωση της νεαρής κοπέλας με μία σπάνια μορφή καρκίνου στην καρδιά στην αρχή «πάγωσε» την οικογένειά της, αφού δεν διέθετε τα χρήματα που απαιτούνται για την αντιμετώπισή της.

Όμως, η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα για βοήθεια, που απηύθυνε η οικογένεια της νεαρής κοπέλας, ήταν τέτοια, που έχει γεμίσει με αισιοδοξία τους οικείους της Ντένιας. Όπως αναφέρεται σε σημερινό μήνυμα στη σελίδα που έχει δημιουργηθεί για τον σκοπό αυτό στο Facebook, το ποσό που έχει μέχρι τώρα συγκεντρωθεί είναι αρκετό για τη δαπάνη νοσηλείας της 28χρονης, η οποία την Παρασκευή αναμένεται να βρίσκεται στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Βοστώνης.

«Είμαστε τόσο συγκινημένοι όσο και έκπληκτοι με την αμεσότατη ανταπόκριση και στήριξή σας. Γι’ αυτό θέλουμε να είμαστε έντιμοι απέναντι σε όλους εσάς που μας στηρίξατε. Το ποσό που έχετε μέχρι τώρα συγκεντρώσει πιστεύουμε ότι είναι προς το παρόν αρκετό για τη δαπάνη της νοσηλείας της Ντένιας. Γι’ αυτό θα σας παρακαλούσαμε να σταματήσετε να συνεισφέρετε οικονομικά από εδώ και πέρα. Τα έσοδα από τις εκδηλώσεις που έχουν ήδη διοργανωθεί, θα παρακαλούσαμε να δοθούν για κάποιον άλλο καλό σκοπό. Το ακριβές ποσό που έχει συλλεγεί, θα ανακοινωθεί τις προσεχείς ημέρες (λόγω εμβασμάτων από το εξωτερικό), έτσι ώστε να έχετε μια πλήρη εικόνα. Αναμένουμε να διευθετηθούν κάποια διαδικαστικά θέματα και ελπίζουμε ότι καλώς εχόντων των πραγμάτων σύντομα να βρεθούμε στη Βοστώνη. Οι λέξεις ίσως δεν αρκούν για να εκφραστεί η ευγνωμοσύνη μας απέναντι στον καθέναν από εσάς που βοήθησε να κρατηθεί ζωντανή η ελπίδα της Ντένιας» σημειώνεται στο μήνυμα ευγνωμοσύνης της οικογένειας προς εκείνους, οι οποίοι συνέβαλαν με κάθε τρόπο, ώστε να σωθεί το παιδί τους.

Σημειώνεται, ακόμη, πως τα εμπόδια που δημιουργήθηκαν για τη μετάβαση της νεαρής κοπέλας στη Βοστώνη ήρθησαν και μένουν να λυθούν μόνο μερικά γραφειοκρατικά ζητήματα, ενώ η οικογένεια της 28χρονης έχει στα χέρια της τέσσερις προτάσεις αεροπορικών εταιρειών και τις εξετάζει όλες, καθώς για να ταξιδέψει η Ντένια πρέπει να διασφαλιστεί ειδικός χώρος στο αεροπλάνο.

Από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, οι οργανώσεις της ομογένειας έχουν αναλάβει τις προετοιμασίες για την υποδοχή της Ντένιας και της οικογένειάς της, με τη συμβολή και της ζακυνθινής καταγωγής και πρώην αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Ρόδης Κράτσα.

Πηγή: protothema.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected