Α ΕΠΣ Ημαθίας

Α1 Ερασιτεχνική – Το pregame της 20ης αγωνιστικής (video)

pregame_lΑ11111111111111111111111111

Η 20η αγωνιστική περιλαμβάνει μερικά παιχνίδια με ξεκάθαρα φαβορί, άλλα με μονόπλευρο βαθμολογικό ενδιαφέρον και κάποια που ίσως μετατρέψουν την υπόθεση τίτλος ή παραμονή αντίστοιχα, σε τυπική διαδικασία!

Αυτό άλλωστε μαρτυρά και μια γρήγορη ανάγνωση του προγράμματος της 20ης αγωνιστικής, με τα βλέμματα να στρέφονται στην αναμέτρηση του Αγγελοχωρίου, όπου ο ΑΣ Ειρηνούπολης (που πλέον θέλει μόνο νίκες) υποδέχεται την πάντα επικίνδυνη ΑΕ Αλεξάνδρειας ενώ στην ουρά, τα πλέον καθοριστικά παιχνίδια διεξάγονται σε Επισκοπή και Κοπανό, με μονόπλευρο ενδιαφέρον για τους φιλοξενούμενους.

Την ίδια ώρα, στον ΔΑΚ Αλεξάνδρειας αναμένεται η υποδοχή των ηρώων του τελικού της ΕΠΣ Ημαθίας, όπου ο ΠΑΟΚ θα γιορτάσει την κατάκτηση του δεύτερου συνεχόμενου τροπαίου και πάλι κόντρα στον ΦΑΣ Νάουσα.

Το ρεπορτάζ και τα επιμέρους στοιχεία των ομάδων είναι μία προσφορά της εταιρίας :

Χωρίς-τίτλο1Agroexelixis : Η εταιρία που έχει ανοίξει τις πόρτες της στον αγρότη από το 2008 και είναι πρωτοπόρα εταιρία στη μελέτη επίβλεψη υποστήριξη και φυτοπροστασία

Naousa makroxvri

ΦΑΣ Νάουσα – Μακροχώρι : Ματς που μας θυμίζει τις εποχές της Δ και της Γ Εθνικής, όταν οι δύο ομάδες μεσουρανούσαν σε αυτές τις κατηγορίες, με τους “ασπρόμαυρους” μάλιστα να έχουν πολύ καλή παράδοση στο ΔΑΚ Νάουσας τα τελευταία χρόνια. Εκ διαμέτρου αντίθετοι όμως οι στόχοι των ομάδων φέτος στην Α1 και ειδικά για τους “κυανόλευκους” μια νίκη θα αποτελούσε… βάλσαμο στην προκειμένη περίπτωση

Άμεση προσγείωση στην πραγματικότητα του πρωταθλήματος για τον πρωτοπόρο της Α1, που πρέπει να ανασκουμπωθεί για να διατηρήσει τη θέση του στον βαθμολογικό πίνακα. Η ήττα στον τελικό (δεύτερη συνεχόμενη σε δύο σερί παρουσίες) αναμφίβολα έχει επηρεάσει σημαντικά την ψυχολογία των παικτών και αυτός ήταν άλλωστε ο στόχος του Γιάννη Κερλίδη στις προπονήσεις ενόψει του αυριανού παιχνιδιού. Πλήγμα για τον έμπειρο τεχνικό ο δεύτερος τραυματισμός ποδοσφαιριστή μέσα σε 10 μέρες καθώς μετά τον Τρύφωνα Νίκου, νοκ άουτ είναι και ο Δήμος Συμπεθέρης, που αποκόμισε τράβηγμα στον δικέφαλο από τον τελικό. Αμφίβολος την ίδια ώρα ο Αλέξανδρος Ζούρκος, που έμεινε εκτός αποστολής από τον ματς της Τετάρτης λόγω ενοχλήσεων στη γάμπα.

Όσον αφορά την ομάδα του Μάκη Γιαννόπουλου, θα μεταβεί στη Νάουσα χωρίς τον Νίκο Δημοσθένους που ένα τράβηγμα στους προσαγωγούς τον άφησε εκτός αποστολής, σε μια αναμέτρηση που μπορεί να είναι εξαιρετικά δύσκολη για τους “ασπρόμαυρους, ωστόσο θα επιδιώξουν το θετικό αποτέλεσμα. Κι αυτό γιατί, η διαφορά των 7 βαθμών από τη 13η θέση δεν επιτρέπει τον εφησυχασμό, επτά αγωνιστικές πριν το τέλος της σεζόν.

Tips

Έδρα : ΔΑΚ Νάουσας

Χιλιομετρική απόσταση  : 22.83 χλμ

Προϊστορία : 2013/2014 (Γ Εθνική), 1-2  2012/2013, 1-2

Eirinoupoli αε αλεξανδρειας

ΑΣ Ειρηνούπολης – ΑΕ Αλεξάνδρειας : Σπουδαίο παιχνίδι στο Δημοτικό Γήπεδο Αγγελοχωρίου, ανάμεσα στον δεύτερο και τον τρίτο της βαθμολογίας αντίστοιχα. Η ισοπαλία των περσινών πρωταθλητών στα Τρίκαλα το προηγούμενο Σάββατο, απαγορεύει πλέον την οποιαδήποτε γκέλα στα επόμενα παιχνίδια, έτσι ώστε να παραμείνει το -3 από την κορυφή, μέχρι το μεγάλο ντέρμπι με τον ΦΑΣ Νάουσα. Εντυπωσιάζουν οι “πράσινοι” στα τελευταία παιχνίδια, που αν καταφέρουν να φύγουν με το “διπλό” από το Αγγελοχώρι, θα μειώσουν τη διαφορά από τη δεύτερη θέση στους τρεις βαθμούς!

Να σημειώσουμε πως οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν για τρίτη φορά φέτος, καθώς προηγήθηκε η αναμέτρηση του πρώτου γύρου (1-0 για την ΑΕΑ) και της πρώτης φάσης του Κυπέλλου Ερασιτεχνών, όπου οι “τζιαλορόσι” προκρίθηκαν στην ημίωρη παράταση (1-3) στο ΔΑΚ Αλεξάνδρειας.

Ο Γιάννης Μαντζιαρίδης για πρώτη φορά φέτος θα αναγκαστεί να αφήσει εκτός τέσσερις ποδοσφαιριστές. Τιμωρημένος είναι ο Δημήτρης Τσιούπρος, που θα εκτίσει την τρίτη από τις τέσσερις αγωνιστικές ποινής ενώ εκτός λόγω τραυματισμού θα είναι οι Σπύρος Σταματέλος, Αντώνης Κουκουράκης και Μανώλης Χουϊλουλίδης, με τους δύο τελευταίους να περιμένουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων για να δουν τη σοβαρότητα της κατάστασης τους.

Το pregame της ΑΕ Αλεξάνδρειας είναι μία προσφορά των Ελαστικών “Γιάννη Τσιρίδη”, Ελευθερίου Βενιζέλου 87

DSC_0888

Πιο συγκεκριμένα είναι τα πράγματα από την άλλη πλευρά για τον Κυριάκο Καρασαββίδη, που θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Θωμά Σαμαρά που λογικά θα χάσει όλη τη χρονιά μετά την εγχείριση στην οποία υποβλήθηκε. Επιστρέφει την ίδια ώρα ο Νίκος Θεοδωρόπουλος, που εξέτισε την ποινή του.

Tips

Έδρα : Δημοτικό Γήπεδο Αγγελοχωρίου

Χιλιομετρική απόσταση  : 27.31 χλμ

Προϊστορία : Δεν υπάρχει πρόσφατη προϊστορία

Trikala pontiaki

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων – Ποντιακή Νεολαία Αράχου : Ένα ακόμη τοπικό ντέρμπι στην περιοχή του Ρουμλουκιού για τη φετινό σεζόν, αυτή τη φορά όμως με μονόπλευρο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Μπορεί οι οκτώ βαθμοί από τη 13η θέση να είναι ως ένα βαθμό αρκετοί για τους “πράσινους”, ωστόσο δεν είναι και ικανοί για να εξασφαλίσουν την παραμονή. Από την άλλη πλευρά, μοναδικός στόχος για τους “μπλαουγκράνα” είναι η κατάληψη της 4ης θέσης, άκρως τιμητικής βεβαίως στην παρθενική παρουσία τους στην Α1 Ερασιτεχνική.

Το pregame του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων είναι μία προσφορά του…

Χωρίς-τίτλο71

Περιττό να αναφέρουμε πως για μία ακόμη φορά, αρκετά είναι τα προβλήματα για ακόμη μία φορά στο στρατόπεδο του Μέγα Αλέξανδρου. Ο Γιώργος Ντάμτσιος, εκτός των μόνιμων απόντων (Παπαδόπουλος, ΔρομπουλιανούδηςΚαρβούνης), σχεδίασε την τακτική του αυριανού αγώνα χωρίς τους τραυματίες Ηρακλή Ελευθεριάδη και Γιάννη Παντριάς, ενώ ο Σίμος Καραούσογλου απουσιάζει στο εξωτερικό. Το θετικό για τον νεαρό τεχνικό πως επιστρέφει ο Βασίλης Βελικούδης ο οποίος αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά στην επίθεση.

Από την άλλη πλευρά, ο Χρήστος Υφαντίδης προετοίμασε την ομάδα του χωρίς σημαντικά προβλήματα και αναμένεται να παρατάξει την καλύτερη 11άδα μέσα από τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές.

Tips

Έδρα : Δημοτικό Γήπεδο Τρικάλων

Χιλιομετρική απόσταση  : 10.03 χλμ

Προϊστορία : Δεν υπάρχει πρόσφατη προϊστορία

paok Αχιλλέας Νάουσας Έμβλημα

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας – Αχιλλέας Νάουσας : Εορταστικό χαρακτήρα αποκτά το αυριανό παιχνίδι για τον “δικέφαλο”, τρεις μέρες μετά την κατάκτηση και του φετινού Κυπέλλου της ΕΠΣ Ημαθίας. Αναμένεται η αποθέωση των τροπαιούχων, που πρόσθεσαν μία ακόμη επιτυχία στο παλμαρέ τους. Από την άλλη όμως, ο Αχιλλέας θέλει τη νίκη για να διατηρήσει ή να αυξήσει τη διαφορά των 7 βαθμών από τη 13η θέση.

Περιττό να αναφέρουμε πως το κλίμα είναι κάτι παραπάνω από εορταστικό στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ, μετά τον θρίαμβο στον τελικό του Κυπέλλου. Η ομάδα του Λευτέρη Κελεσίδη έγραψε ιστορία με την τρίτη συνεχόμενη παρουσία σε τελικό και τη δεύτερη σερί κατάκτηση του, ενώ στον αυριανό αγώνα αναμένεται να αγωνιστεί χωρίς άγχος, δεδομένης και της μη βαθμολογικής σκοπιμότητας.

Αυτό ωστόσο δεν ισχύει για τον φιλοξενούμενο Αχιλλέα, που δεν εφησυχάζει όσον αφορά την παραμονή παρά το γεγονός πως έχει δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για τη σωτηρία. Στον αυριανό αγώνα (ο έκτος στο ΔΑΚ Αλεξάνδρειας κόντρα στον ΠΑΟΚ τα τρία τελευταία χρόνια!) ο Παναγιώτης Καραμεταξάς δεν θα έχει στη διάθεση του τον τραυματία Χρήστο Σακελλάρη αλλά και τους Δημήτρη Μπαξεβάνο και Δημήτρη Σαμαρά, που θα απουσιάσουν για διάφορους λόγους. Αμφίβολος την ίδια ώρα ο Γρηγόρης Γκέτσος, που δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του.

Tips

Έδρα : ΔΑΚ Αλεξάνδρειας

Χιλιομετρική απόσταση  : 59.51 χλμ

Προϊστορία : 2015/2016 (Κύπελλο), 2-1  2014/2015, 0-2  2013/2014, 5-1  2013/2014 (Κύπελλο), 2-1  2012/2013, 3-4

ΣΗΜΑ ΓΑΣ meliki

ΓΑΣ Κοπανού – Φίλιππος Μελίκης : Μονόπλευρο το βαθμολογικό ενδιαφέρον στον αυριανό αγώνα, με τους “ερυθρόλευκους” να θέλουν τους βαθμούς στην προσπάθεια τους για παραμονή στην κατηγορία. Μοναδικός στόχος πλέον για τους “κιτρινόμαυρους” το καλύτερο πλασάρισμα στον βαθμολογικό πίνακα αλλά και η αλλαγή δεδομένων όσον αφορά ένα αρνητικό ρεκόρ μέχρι στιγμής, καθώς είναι η μοναδική ομάδα εκτός των τριών τελευταίων της κατάταξης, που έχει αρνητικό πρόσημο εντός έδρας (11 γκολ υπέρ, 14 κατά).

Το pregame του ΓΑΣ Κοπανού είναι μία προσφορά του…

XATZHΠΑΥΛΙΔΗΣ1

Δύο είναι τα ζητήματα που πρέπει να αντιμετωπίσει ο Γιώργος Σγούρδας για το αυριανό παιχνίδι κόντρα στον Φίλιππο Μελίκης. Ο Δημήτρης Πρόιος αποκόμισε έναν τραυματισμό στην ποδοκνημική από την αναμέτρηση στον Άραχο και αναμένεται να μείνει στον πάγκο για προληπτικούς λόγους, ενώ ο Δημήτρης Κελέσμητος έχει ενοχλήσεις στις κνήμη και των δύο ποδιών και λογικά θα μείνει εκτός αποστολής για την απαραίτητη ξεκούραση.

Από την άλλη πλευρά, το συγκρότημα του Γιώργου Κωνσταντάκου θα μεταβεί στον Κοπανό με μία απουσία καθώς δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο Φίλιππος Μαμουτόπουλος, που δέχτηκε την κόκκινη κάρτα στο παιχνίδι με τον ΦΑΣ Νάουσα.

Tips

Έδρα : Δημοτικό Γήπεδο Κοπανού

Χιλιομετρική απόσταση  : 35.88 χλμ

Προϊστορία : Δεν υπάρχει πρόσφατη προϊστορία

Episkopi χαριεσσα

Κεραυνός Επισκοπής – ΑΕ Χαρίεσσας : Άλλο ένα παιχνίδι με μονόπλευρο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Η ΑΕΧ βρίσκεται στη 13η θέση με 14 βαθμούς, πέντε περισσότερους από τον 14ο Φίλιππο Μελίκης ενώ αν καταφέρει να φύγει με το “διπλό” από την Επισκοπή και ηττηθεί κάποια εκ των τριών που ισοβαθμούν στους 21 βαθμούς (Ατρόμητος Διαβατού, Μακροχώρι, Αχιλλέας Νάουσας) τότε μπαίνει για τα καλά στη μάχη της παραμονής.

Τo pregame του Κεραυνού είναι μια προσφορά του Cafe «Anfield» στην Επισκοπή

11992214_10200741527537547_2138441037_n-copy

Ο Χρήστος Μποζίνης δεν θα έχει στη διάθεση του τον Κώστα Ντέλλα, που θα εκτίσει τη δεύτερη από τις τρεις αγωνιστικές τιμωρίας του αλλά και τους τραυματίες Ζαχαρία Ορδουλίδη και Θεόκλητο Ιωαννίδη ενώ επιστρέφουν την ίδια ώρα οι Ζαχαρίας Ιωαννίδης (εξέτισε την τιμωρία του), Σταύρος Χαραλαμπίδης και Χάρης Παραστατίδης (από τραυματισμό).

Στην αντίπερα όχθη, δύο θα είναι οι απουσίες και για τον Γιάννη Χατζηαθανασίου, ο οποίος θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Μπάμπη Τηλκερίδη, που βρίσκεται πλέον στο στάδιο αποθεραπείας, ενώ εξαιρετικά αμφίβολη είναι η παρουσία του Βασίλη Στογιάννη, που χτύπησε στο γόνατο στο ματς με τον ΓΑΣ Ροδοχωρίου.

Tips

Έδρα : Δημοτικό Γήπεδο Επισκοπής

Χιλιομετρική απόσταση  : 8.30 χλμ

Προϊστορία : 2012/2013, 0-5

Ατρόμητος Διαβατού Έμβλημα rodoxori

Ατρόμητος Διαβατού – ΓΑΣ Ροδοχωρίου : Ένας βαθμός χωρίζει τις δύο ομάδες στο πρωτάθλημα και μια νίκη στο αυριανό παιχνίδι, τους εξασφαλίζει σε πολύ μεγάλο βαθμό την παραμονή.

Για τους “κυανόλευκους του Διαβατού, εκτός από το αυριανό παιχνίδι θα είναι ο Θωμάς Λιλιόπουλος που θα εκτίσει τη δεύτερη αγωνιστική από τις τρεις που του επιβλήθηκαν, ενώ επιστρέφει ο Θοδωρής Νικολαΐδης που εξέτισε την ποινή του. Στους απόντες και ο Αλέξανδρος Δαλήγκαρος που συνεχίζει να ταλαιπωρείται από τραυματισμό, ενώ επιστρέφει ο Αντώνης Τσανασίδης που εντάχθηκε στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων.

Το pregame του ΓΑΣ Ροδοχωρίου είναι μία προσφορά του…

mexx-logo124122-300x202

Από την άλλη πλευρά, η προετοιμασία του ΓΑΣ ολοκληρώθηκε χθες με τον Δημήτρη Χαλκιά να αντιμετωπίζει τον τραυματισμό του Νίκου Μάραντη, ο οποίος έχει τράβηγμα στον τετρακέφαλο και αναμένεται να προφυλαχτεί για να αποφευχθεί τυχόν υποτροπή.

Tips

Έδρα : Δημοτικό Γήπεδο Διαβατού

Χιλιομετρική απόσταση  : 38.67 χλμ

Προϊστορία : 2014/2015, 1-3

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 20ης αγωνιστικής, με κοινή ώρα έναρξης των αγώνων στις 15.30 (LIVE από το SportsUp):

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων – Ποντιακή Νεολαία Αράχου

ΓΑΣ Κοπανού – Φίλιππος Μελίκης

ΑΣ Ειρηνούπολης – ΑΕ Αλεξάνδρειας

ΦΑΣ Νάουσα – Μακροχώρι

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας – Αχιλλέας Νάουσας

Κεραυνός Επισκοπής – ΑΕ Χαρίεσσας

Ατρόμητος Διαβατού – ΓΑΣ Ροδοχωρίου

δείτε εδώ τη συνολική εικόνα της Α1

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected