Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
B ΕΠΣ Ημαθίας

Α2 Ερασιτεχνική – Η 19η αγωνιστική στους δύο ομίλους

α2-promo2111112

Οκτώ “στροφές” πριν το τέλος του φετινού πρωταθλήματος της Α2 Ερασιτεχνικής και οι μπαίνουμε ουσιαστικά στην τελική ευθεία για τις…εκκρεμότητες!

Και λέγοντας για εκκρεμότητες αναφερόμαστε σαφώς στις ομάδες που θα καταφέρουν να πάρουν τα τέσσερα εισιτήρια ανόδου για την Α1 Ερασιτεχνική αλλά και ποιες θα είναι αυτές που θα τερματίσουν στην τελευταία θέση των δύο ομίλων, που θα οδηγήσει στη Β Ερασιτεχνική της νέας περιόδου.

Το ενδιαφέρον φαίνεται να εντοπίζεται κυρίως στον 1ο όμιλο, όπου εκτός της 1ης θέσης που ουσιαστικά καπάρωσε η Δόξα Λιανοβεργίου, είναι ανοιχτό ακόμη το δεύτερο προνομιούχο εισιτήριο, με τον ΜΑΣ Βεργίνας ωστόσο να έχει αποκτήσει σαφές προβάδισμα. Εκεί όμως που γίνεται ο…κακός χαμός είναι η μάχη της ουράς όπου πέντε και πλέον ομάδες κινδυνεύουν να βρεθούν στην 13η θέση!

Ας δούμε όμως αναλυτικά τα παιχνίδια που περιλαμβάνει η αυριανή 19η αγωνιστική στους δύο ομίλους της Α2.

1ος όμιλος

Άκρως αμφίρροπα τα έξι παιχνίδια του προγράμματος, με το καθένα να παρουσιάζει το δικό του, ξεχωριστό ενδιαφέρον.

Τα “φώτα” στρέφονται αναμφίβολα στο Νησέλι, όπου ο τοπικός Αλιάκμων (ουραγός στη βαθμολογία) υποδέχεται τον ΜΑΣ Βεργίνας, που θέλει τη νίκη για να διατηρήσει τη διαφορά των πέντε βαθμών από την τρίτη θέση.

Από κει και πέρα, σε όλα τα υπόλοιπα ματς, η ανάγκη βαθμών είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητη για τουλάχιστον για τη μία από τις δύο ομάδες σε κάθε ζευγάρι! Στο Παλαιοχώρι, ο τοπικός Άρης θα αγωνιστεί κόντρα στον γειτονικό Μακεδονικό Πλατάνου και αμφότεροι θέλουν τους βαθμούς για διαφορετικούς λόγους.

Ίδια η εικόνα και στην Αγκαθιά, όπου η τοπική Νίκη (με νέο προπονητή πλέον τον Ηλία Παυλόπουλο) θα τεθεί αντιμέτωπος με τη Θύελλα Σταυρού, που “καίγεται” για βαθμούς ώστε να διατηρήσει την απόσταση ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη.

Σπουδαίο παιχνίδι στον Σχοινά, όπου οι “κυανόλευκοι” του Τριαντάφυλλου Παπακωνσταντίνου υποδέχονται τον Άρη Παλαιού Σκυλιτσίου, σε ένα παιχνίδι που οι γηπεδούχοι θέλουν περισσότερο το “τρίποντο”, χωρίς όμως οι φιλοξενούμενοι να είναι αδιάφοροι ως προς τη συγκομιδή βαθμών.

Στα δύο παιχνίδια που συμπληρώνουν το πρόγραμμα, το βαθμολογικό ενδιαφέρον είναι μονόπλευρο και αφορά κυρίως τους φιλοξενούμενους, με τους ΠΑΟ Παλατίτσια και Αστέρα Αλεξάνδρειας να θέλουν τη νίκη σε Κλειδί και Κουλούρα αντίστοιχα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο (10.30) :

Νίκη Αγκαθιάς – Θύελλα Σταυρού

Άρης Παλαιοχωρίου – Μακεδονικός Πλατάνου

AE Σχοινά – Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου

Αλιάκμων Νησελίου – ΜΑΣ Βεργίνας

Εθνικός Κλειδιού – ΠΑΟ Παλατίτσια

ΠΑΟΚ Κουλούρας – Αστέρας Αλεξάνδρειας

Ρεπό : Δόξα Λιανοβεργίου

δείτε τη συνολική εικόνα του 1ου ομίλου ΕΔΩ


pre-game-a21111111

2ος όμιλος

Πιο ξεκάθαρα τα πράγματα στον 2ο όμιλο, τόσο όσον αφορά τις δύο πρώτες θέσεις όσο και το ποια ομάδα θα τερματίσει ουραγός στη βαθμολογία.

Ωστόσο τίποτα δεν μπορεί να προδικαστεί ακόμη κι αν στις εναπομείναντες 7 αγωνιστικές, το πρόγραμμα δεν ευνοεί αυτούς που κυνηγούν βαθμούς…

Οι δύο πρωτοπόροι της βαθμολογίας και ταυτόχρονα φαβορί για την άνοδο, αντιμετωπίζουν αύριο ομάδες που δεν έχουν ουσιαστικό βαθμολογικό κίνητρο. Ο Ολυμπιακός Νάουσας φιλοξενείται στο Μακροχώρι από την πάντα υπολογίσιμη Ακαδημία του Γιώργου Απόσογλου, ενώ ο Απόλλων υποδέχεται στο Δημοτικό Γήπεδο Αγίου Γεωργίου τη Νέα Γενεά Νικομήδειας, που προέρχεται από εντός έδρας ήττα κόντρα στον Φίλιππο Μέσης.

Όσον αφορά την ουρά, η Δόξα Νάουσας θέλει μόνο νίκη στην Παναγιωπούλα κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα Αγίας Βαρβάρας και ταυτόχρονα ελπίζει σε ήττα του Φίλιππου Μέσης στα Μονόσπιτα, όπου η ομάδα του Χρήστου Μανσούρ θα αντιμετωπίσει την τοπική Ελπίδα.

Το πρόγραμμα της αυριανής αγωνιστικής συμπληρώνουν οι αναμετρήσεις του Νηρέα με την Ακαδημία Βέροιας και της ΑΕΠ με τον ΑΟ Μαρίνας, σε δύο παιχνίδια που δεν έχουν το ανάλογο κίνητρο όπως στα υπόλοιπα της αγωνιστικής, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν θα υπάρξει η ανάλογη διάθεση για τη νίκη.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής στον 2ο όμιλο (15.30):

Ελπίδα Μονοσπίτων – Φίλιππος Μέσης

ΑΕΠ Βέροιας – ΑΟ Μαρίνας

Aπόλλων Αγίου Γεωργίου – Νέα Γενεά Νικομήδειας

Νηρέας Βέροιας – Ακαδημία Βέροιας

Δόξα Νάουσας – Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας

Ακαδημία Μακροχωρίου – Ολυμπιακός Νάουσας

Ρεπό : ΑΣ Πατρίδας

δείτε τη συνολική εικόνα του 2ου ομίλου ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected