Basket

Ευρωλίγκα – Παναθηναϊκός…πολλών αστέρων με την Εφές!

rad1_0Ο Παναθηναϊκός νίκησε στο ΟΑΚΑ την Εφές Αναντολού με 83-78 και την προσπέρασε στη βαθμολογία φτάνοντας τις τρεις διαδοχικές νίκες στο Top 16 – Έλαμψε ο Ραντούλιτσα ο οποίος έκανε πάρτι κάτω από τα δύο καλάθια, εντυπωσιακή ατμόσφαιρα από τον κόσμο.

Το… θετικό πρόσημο είναι γεγονός πλέον στο Top 16 για τους «πράσινους». Το τέλος του πρώτου γύρου του Top 16 βρίσκει την ομάδα του Σάσα Τζόρτζεβιτς με τέσσερις νίκες και τρεις ήττες, στην τρίτη θέση του ομίλου μαζί με τον Ερυθρό Αστέρα, ξεπερνώντας κατά μία νίκη την Εφές η οποία γνώρισε άλλη μία διαδοχική ήττα και η θέση του Ντούσαν Ίβκοβιτς στον πάγκο της κρίνεται επισφαλής.

Το «τριφύλλι» πλέον βλέπει το μέλλον με αισιοδοξία, καθώς θα εμφανιστεί ενισχυμένο στο δεύτερο γύρο της δεύτερης φάσης, σίγουρα με τους Μαρκίζ Χέινς και Έλιοτ Ουίλιαμς (έρχεται αύριο (13/2) στην Ελλάδα, ενώ αναμένεται και η κίνηση για την απόκτηση ψηλού.

Κορυφαίος για τον Παναθηναϊκό ο εκπληκτικός Μίροσλαβ Ραντούλιτσα με 23 πόντους, ενώ σε εξαιρετικό βράδυ ήταν και ο Νικ Καλάθης.

Από την άλλη για τους ηττημένους προσπάθησαν Σάριτς και Μπράουν με 18 και 16 πόντους αντίστοιχα, ενώ καλή απόδοση είχε και ο Ερτέλ με 15 πόντους κι επτά ασίστ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Δημήτρης Διαμαντίδης έπαιξε για έξι λεπτά μόνο εξαιτίας κάποιων ενοχλήσεων στον αχίλλειο τένοντα.

περισσότερα στο onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected