Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική – Χαλαρά ο Άρης, “καθάρισε” από νωρίς

Χωρίς τίτλοΧωρίς άγχος, χωρίς ταλαιπωρία και δυσκολίες, ουσιαστικά χωρίς αγώνα, ο Άρης έφτασε εύκολα στη νίκη με… επί του Ηρακλή Αμπελοκήπων εκτός έδρας.

Οι κίτρινοι πέτυχαν το στόχο τους με μεγαλύτερη ευκολία απ’ ότι και οι ίδιοι θα περίμεναν καθώς κατάφεραν σε δύο ευκαιρίες που δημιούργησαν σε ισάριθμες ευκαιρίες στο πρώτο τέταρτο να πετύχουν ισάριθμα γκολ και να τελειώσουν τον αγώνα. Εύκολα

Αποτελεσματικός και… ματς τέλος

Ο Άρης ήταν αποτελεσματικός και το… προσόν αυτό αρκούσε για να του προσφέρει την ιδανική αρχή στον αγώνα και ουσιαστικά τη νίκη.

Μόλις στο 6’ ο Ιντζίδης με κεφαλιά μετά από φάουλ του Τάτου έκανε το 0-1 και στο 11’ ήταν η σειρά του Κυβελίδη να σκοράρει με κεφαλιά και με το 0-2 να επιτρέψει στον Άρη να βάλει τις βάσεις για το τρίποντο.

Η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου παρέμεινε κυρίαρχη, είχε τις ευκαιρίες να πετύχει και άλλα γκολ χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης διατήρησε τον έλεγχο του ρυθμού, δεν απειλήθηκε καθόλου και παρότι κατέβασε ταχύτητα, κατάφερε στο 72’ να πετύχει ένα ακόμα γκολ με τον Καλογέρη.

Οι συνθέσεις και περισσότερα στοιχεία στο metrosport.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected