Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική – Τέλος ο Τσίρκοβιτς και τρεις ποδοσφαιριστές!

Episkopi_Tsirkovits_Miki_3Η ΑΕ Φαρκαδόνας με την κατάκτηση του Κυπέλλου απέδειξε για ακόμη μία φορά ότι ανήκει στο club των μεγάλων Θεσσαλικών σωματείων παρόλο τα μεγάλα προβλήματα που δημιουργήθηκαν το τελευταίο δίμηνο, παρόλο τις αντίξοες συνθήκες που ζουν καθημερινά όσοι υπηρετούν τον σύλλογο (διοίκηση, προπονητές, αθλητές).

Επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, όσοι ήταν στο Εθνικό Στάδιο Τρικάλων στο τελικό του κυπέλλου κατάλαβαν ότι αυτή η ομάδα αξίζει καλύτερης τύχης. Αξίζει μεγαλύτερο σεβασμό. Αξίζει να έχει καλύτερο μέλλον.

Η διοίκηση της ΑΕ Φαρκαδόνας, έχοντας πάντα ως γνώμονα το καλό, ανάλογα με τις υπάρχουσες συνθήκες, και το μέλλον του συλλόγου, έκανε δεκτή τη παραίτηση του ως τώρα προπονητή της ομάδας, κ. Τσίρκοβιτς, καθώς και αποφάσισε, σε συνεργασία βέβαια με τους αθλητές, την λύση της συνεργασίας με τους Ετόφ, Δημητρόφ και Ίλιεφ. Ευχαριστούμε τον προπονητή κ. Τσίρκοβιτς και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην προπονητική του καριέρα, πάντα με υγεία, και στους αθλητές ότι καλύτερο για την καριέρα τους.

Τέλος, δίνουμε όρκο τιμής ότι θα αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις για να φέρουμε εις πέρας το δύσκολο έργο που αναγκαστικά αναλάβαμε και πέρασε μαζί με όλο το φορτίο στη δική μας διαχείριση. Στον αγώνα αυτόν καλούμε εκτός από τους αθλητές που θα τιμήσουν τη φανέλα της ΑΕ Φαρκαδόνας και όλους εσάς, τους φίλους της ομάδας, που ήσασταν, είστε και θα είστε ακόμα πιο δυνατοί και πιο κοντά στην ομάδα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected