Κατηγορίες
Super League 1 - Διαιτησία

Γιώργος Καραμελίδης : “Όταν πηγαίνετε στα αποδυτήρια παίρνετε μαζί σας και δημοσιογράφους;”

DSCN0440Οι συστάσεις του προέδρου της ΚΕΔ, Γιώργου Καραμελίδη, στους διαιτητές της Super League, το μήνυμα και τα παράπονα στους παρατηρητές για τις “διαρροές”.

Παρουσία του μέλους της ΚΕΔ και της Επιτροπής Διαιτησίας της UEFA, Χιου Ντάλας, και απόντος του υπεύθυνου ανάπτυξης διαιτησίας, Κύρου Βασάρα, που είναι στην Σερβία για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου Σάλας, άρχισε την Πέμπτη (11/2) και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή (14/2), σε κεντρικό ξενοδοχείο το σεμινάριο των διαιτητών, των βοηθών και των παρατηρητών της Super League.

Η διαιτησία στις 21 αγωνιστικές μπορεί να έχει αρκετά φαλτσοσφυρίγματα και διαμαρτυρίες από τις ομάδες, αλλά σύμφωνα με τον πρόεδρο της Κεντρικής Επιτροπής “μέχρι τώρα τα πάει καλά, όμως θα μπορούσε να πάει και καλύτερα” όπως ανέφερε στην ομιλία του. Κατόπιν, πρόσθεσε, μεταξύ άλλων, αφήνοντας αιχμές: “Όμως, δεν είναι δυνατόν κάποιοι να κοιτάνε μόνο τα λάθη των διαιτητών και όλων των άλλων να τα δέχονται”.

Απευθυνόμενος στους παρατηρητές διαιτησίας, ο Γιώργος Καραμελίδης έκανε παρατηρήσεις για τις διαρροές από τα αποδυτήρια των διαιτητών… “Περιμένω από εσάς να είστε αντικειμενικοί και δίκαιοι με τους διαιτητές. Όμως, θέλω να μου εξηγήσετε κάτι. Όταν πηγαίνετε στα αποδυτήρια παίρνετε μαζί σας και δημοσιογράφους; Πως είναι δυνατόν μετά από λίγο να βγαίνει στα site ότι ο τάδε παρατηρητής έκρινε πως η δείνα φάση είναι πέναλτι ή ότι θα τη δει στο βίντεο; Μπορείτε να μου το εξηγήσετε αυτό;” σχολίασε ο Καραμελίδης.

Μετά την ομιλία Καραμελίδη, ακολούθησε η απονομή των σημάτων της FIFA στους πέντε νέους διεθνείς διαιτητές, Κύζα, Κομίνη, Μάνταλο, Αρετόπουλο, Παπαπέτρου.

*sport24.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected