Κατηγορίες
Basket

Οι δηλώσεις μετά το ματς του Φίλιππου με την Κύμη

4693ba70fe7ccf8c5461d5f42e16af89_LΜετά το τέλος του αγώνα Φίλιππος Βέροιας – Κύμη για την 17η αγωνιστική της Α2 κατηγορίας οι δυο τεχνικοί των ομάδων μίλησαν στους δημοσιογράφους για το παιχνίδι.

Αναλυτικά τα όσα είπαν :

Βασίλης Μπρατσιάκος : «Αν και δεν μου αρέσει να λέω για τις απουσίες παικτών μου σήμερα είχαμε τρεις σημαντικές απουσίες του Μιλόσεβιτς, του Ψαθά και του Κακιούζη απέναντι σε μια ομάδα που όπως είχα δηλώσει και στον πρώτο γύρο παίζει έξυπνο μπάσκετ με πολλά και ιδιαίτερα τρικ μέσα στο παιχνίδι. Ξεκινήσαμε με το να έχουμε ένα πολύ καλό αμυντικό και επιθετικό ρυθμό και κλείσαμε την διαφορά στο ημίχρονο στους +12. Τόνισα στην ανάπαυλα στους παίκτες μου ότι η Βέροια είναι μια ομάδα που δεν τα παρατάει μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι.

Δυστυχώς όμως κάναμε πολλά και αβίαστα λάθη λες και εμείς είμασταν πίσω στο σκορ. Έτσι η Βέροια έξυπνα ροκάνισε την διαφορά και έφτασε στο τέλος να περάσει μπροστά. Το παιχνίδι πήγε στην παράταση. Θα μπορούσε να το κερδίσει και η Βέροια αλλά η «μπίλια» έκατσε σ’ εμάς. Είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος γιατί κερδίσαμε μέσα σε μια «καυτή» και κόσμια έδρα. Νομίζω κέρδισε το μπάσκετ σήμερα. Από την πλευρά μας έχουμε στοχεύσει ότι εφόσον θέλουμε την πρώτη θέση πρέπει να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδι του 2ουγύρου. Τέλος θέλω να ευχηθώ η ομάδα μου να έχει υγεία γιατί αυτό είναι που μας ταλαιπωρεί εδώ και αρκετό καιρό. Εύχομαι στη Βέροια επειδή το αξίζει να μείνει στην κατηγορία γιατί τέτοιους προπονητές και τέτοιες ομάδες το ελληνικό μπάσκετ τις χρειάζεται.»

Δημήτρης Γκίμας : «Να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα της Κύμης για την νίκη. Λυπάμαι πάρα πολύ για το παιχνίδι και για τον κόπο των παιδιών που έδωσαν κάτι παραπάνω από τον εαυτό τους. Είχα δηλώσει ότι αν θέλαμε να κερδίσουμε έπρεπε να παίξουμε το 150%. Κάναμε αρκετά λάθη και ίσως το παιχνίδι κρίθηκε στην κανονική διάρκεια του παιχνιδιού αλλά και στην τελευταία φάση στην οποία δεν δόθηκε καθαρό φάουλ. Δεν μου αρέσει να μιλάω αν δεν δω στο video το παιχνίδι αλλά κάποτε θα πρέπει και εμάς να μας σεβαστούνε. Δεν τυχαίνουμε σεβασμού από τους διαιτητές παρότι τον αξίζουμε.

Δεν εννοώ ότι κάνουν εσκεμμένα λάθη. Δεν μπαίνω σ’ αυτή τη λογική ούτε με ενδιαφέρει. Απλά δεν μας σέβονται και σήμερα το πληρώσαμε. Είμαι σίγουρος γι’ αυτό. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για την παρουσία του σήμερα εδώ. Μεγάλο μερίδιο της επιτυχίας στο προηγούμενο παιχνίδι και της μισής σήμερα οφείλεται στον κόσμο και ειδικά στα μικρά παιδιά που δημιούργησαν μια πολύ όμορφη μπασκετική ατμόσφαιρα. Ευχαριστώ πάρα πολύ τους παίκτες.

Αυτό που πήγαμε να κάνουμε σήμερα θα ήταν μια νίκη ιστορική. Τα μεγέθη είναι διαφορετικά και σίγουρα δεν έχουμε την ευκαιρία κάθε φορά να κάνουμε τέτοιες νίκες. Συνεχίσουμε να αναζητούμε τις 5 νίκες που θα μας βάλουν στα play-out. Συνεχίζουμε όλοι μέχρι το τέλος. Θα είμαστε όρθιοι μέχρι το τέλος. Δεν απογοητευόμαστε»

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected