Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Αγγλία – Και η Σίτι έπεσε στην… παγίδα της Τόττεναμ!

kaneΗ Τότεναμ νίκησε με 2-1 την Σίτι στο Μάντσεστερ και μαζί με την Άρσεναλ απέχει δύο βαθμούς από την πρωτοπόρο, Λέστερ! Με ανύπαρκτο πέναλτι σκόραρε ο Κέιν, λύτρωση με Έρικσεν στο 83′.

Τεράστια νίκη για την Τότεναμ στο Μάντσεστερ, με τους “σπερς” να επικρατούν με 2-1 της Σίτι και να πλησιάζουν την Λέστερ και την κορυφή σε απόσταση βολής, δηλαδή στους 2 βαθμούς.

Με το 16ο φετινό γκολ του Χάρι Κέιν άνοιξαν το σκορ οι φιλοξενούμενοι στο 53′, ο Άγγλος επιθετικός ευστόχησε και στο 6ο φετινό πέναλτι στην Premier League, μόνο που δεν υπήρχε πέναλτι, καθώς η μπάλα δεν χτύπησε στο χέρι του Στέρλινγκ.

Ο Ιχεανάτσο πέρασε στο ματς στο 66′ και στο 74′ ισοφάρισε σε 1-1 με κοντινό πλασέ, έπειτα από εξαιρετική ομαδική προσπάθεια και ασίστ του Γκαέλ Κλισί.

Ο Έρικ Λαμέλα μπήκε στον αγώνα στο 81ο λεπτό και στο 83ο έκανε καταπληκτική προσπάθεια και ασίστ στον Κρίστιαν Έρικσεν, με τον Δανό να νικά στο τετ-α-τετ τον Χαρτ για το τελικό 1-2.

Συνθέσεις

ΜΑΝ. ΣΙΤΙ: Χαρτ, Σαμπαλέτα, Κομπανί, Οταμέντι, Κλισί (75′ Κολάροβ), Φερνάντο (66′ Ιχεανάτσο), Φερναντίνιο, Γιαγιά Τουρέ, Νταβίντ Σίλβα, Στέρλινγκ, Αγκουέρο.

ΤΟΤΕΝΑΜ: Λορίς, Γουόκερ, Αλντερβάιρελντ, Βίμερ, Ρόουζ, Έρικ Ντάιερ, Ντεμπελέ, Ντέλε Άλι (81′ Λαμέλα), Σον Χέουνγκ-Μιν (72′ Τομ Κάρολ), Έρικσεν, Κέιν (90′ Σαντλί).

https://www.youtube.com/watch?v=K1Gr0W72K7Q

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected