B ΕΠΣ Ημαθίας

Απόλλων Αγίου Γεωργίου – Νέα Γενεά Νικομήδειας 2-1

DSCN0656

“Καρδιοχτύπησε” ο Απόλλων στο σημερινό παιχνίδι ωστόσο έκαμψε την αντίσταση της ελλιπέστατης Νέας Γενεάς.

Η νίκη όμως που ήταν και ο αποκλειστικός στόχος των “πρασίνων”, επετεύχθη τελικά και το…σακούλι συνεχίζει να γεμίζει με βαθμούς, στον δρόμο προς την επιστροφή της ομάδας στην Α1 Ερασιτεχνική.

Το ρεπορτάζ του Απόλλων είναι μία προσφορά…

12164942_595797163893393_1515385374_o

Το γρήγορο τέρμα του Απόλλων επηρέασε σημαντικά τις προσπάθειες των δύο ομάδων, με τον Καριπίδη να δίνει το προβάδισμα στην ομάδα του στο 12ο λεπτό. Το ωραίο σουτ του επιθετικού του Απόλλων (8ο τέρμα για τον ίδιο στο φετινό πρωτάθλημα) ακολούθησε η μεγάλη ευκαιρία από πλευράς Νέας Γενεάς και συγκεκριμένα στο 19′ όταν ο Ιατρόπουλος σημάδεψε το δοκάρι του Παπαρέντη.

Ακολούθησε ένα πιο ισορροπημένο παιχνίδι με εκατέρωθεν προσπάθειες για επιθετικές ενέργειες, χωρίς όμως τη μεγάλη φάση μπροστά στις δύο εστίες. Ο Απόλλων είχε την υπεροχή, κράτησε περισσότερο τη μπάλα στα πόδια ωστόσο, ένεκα και του άγχους για το αποτέλεσμα, δεν έβγαλε τις φάσεις όπως σε προηγούμενα παιχνίδια του.

DSCN0658Στο δεύτερο ημίχρονο, οι “κιτρινόμαυροι” μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και το ρίσκο τους βγήκε σε καλό. Στο 65′ έφεραν το ματς στα ίσια με ωραίο πλασέ του Χρήστου Σιδηρόπουλου μέσα από την περιοχή, γκολ νούμερο 7 για τον νεαρό επιθετικό της Νέας Γενεάς.

Το τέρμα αυτό όμως αφύπνισε τους…κοιμώμενους Απολλωνιστές και τρία λεπτά αργότερα πήραν και πάλι προβάδισμα στο σκορ, με τον έτερο Σιδηρόπουλο του σημερινού αγώνα. Μετά από αναμπουμπούλα στην άμυνα των φιλοξενούμενων, που δεν κατάφεραν να απομακρύνουν, ο Ηλίας Σιδηρόπουλος έγινε αποδέκτης της μπάλας και πλάσαρε ψύχραιμα τον Μπουτογλίδη, μέσα σε αποθέωση από τους συμπαίκτες του. Αυτό ήταν το 19ο προσωπικό τέρμα για τον πρώην παίκτη του Άτλα Ζερβοχωρίου, που μάχεται παράλληλα για την κατάκτηση του “Χρυσού Παπουτσιού” στον 2ο όμιλο τη Α2.

Η συνέχεια δεν επιφύλασσε κάποια μεγάλη συγκίνηση και σταδιακά η κούραση έκανε την εμφάνιση της. Στο 88′ ο Απόλλων είχε δοκάρι με τον Πήκο, στην πιο καλή στιγμή του τελευταίου ημιώρου του αγώνα και οι 50 περίπου θεατές του σημερινού αγώνα, αποχώρησαν από το Δημοτικό Γήπεδο Αγίου Γεωργίου με απόλυτη ικανοποίηση για το αποτέλεσμα.

Το ρεπορτάζ της Νέας Γενεάς Νικομήδειας είναι μία προσφορά του καφέ-μπαρ «Together»

12166676_1067502046633902_1775960210_n

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Μαργαρίτης, με βοηθούς τους κ.κ. Κελεσίδη και Πίτο.

Συνθέσεις

Απόλλων Αγίου Γεωργίου : Παπαρέντης, Ορφανίδης, Καρολίδης, Σερέτης, Μπαξεβάνης (69′ Σαντίνι), Μουχτάρης, Τσαλίλης, Κουτρουλιάς, Καριπίδης (64′ Πήκος), Καϊσίδης, Σιδηρόπουλος (87′ Γαλατσίδας).

Νέα Γενεά Νικομήδειας : Μπουτογλίδης, Ιατρόπουλος, Τζίμος, Καϊογλίδης, Σιδηρόπουλος, Κουκλανιώτης, Συμεωνίδης, Δεμιρχανίδης, Παπαδόπουλος Γ., Καραπουλιτίδης (Κωστογλίδης), Μανουσαρίδης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected