Α ΕΠΣ Ημαθίας

Ατρόμητος Διαβατού – ΓΑΣ Ροδοχωρίου 2-1 (photos)

12735953_10206595736955467_1828282_n

Τη νίκη που του δίνει μεγαλύτερη σιγουριά για τη συνέχεια του πρωταθλήματος πέτυχε ο Ατρόμητος Διαβατού, σε αντίθεση με τον ΓΑΣ Ροδοχωρίου που είδε τη διαφορά από τη 13η θέση να μειώνεται στους 5 βαθμούς.

Σε έναν πολύ βαρύ αγωνιστικό χώρο λόγω της συνεχούς νεροποντής, οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων κατέβαλαν τεράστια προσπάθεια να παίξουν ποδόσφαιρο. Η ποιότητα όπως ήταν φυσιολογικό πήγε…περίπατο και τη θέση πήρε η σκοπιμότητα, με αποτέλεσμα να σημειωθούν ελάχιστες φάσεις στις δύο εστίες.

Το ρεπορτάζ του ΓΑΣ Ροδοχωρίου είναι μία προσφορά του…

mexx-logo124122-300x202

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως η μοναδική φάση στο πρώτο μέρος που μπορεί να καταγραφεί ήταν το γκολ του Ατρόμητο στο 9ο λεπτό, όταν ο Ζερδαλής έκανε τη σέντρα από δεξιά, ο Τσιολάκης βρέθηκε στο δεύτερο δοκάρι και με ωραίο γυριστό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Θεοδοσιάδη.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν στη συνέχεια να αντιδράσουν, είχαν πιο πολύ ώρα τη μπάλα στην κατοχή τους χωρίς όμως να απειλούν σοβαρά την εστία του Νικολαΐδη. Οι γηπεδούχοι, έχοντας και τη βοήθεια του τερέν, κράτησαν καλά πίσω μέχρι το 38′ όταν η ομάδα του Δημήτρη Χαλκιά κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση με ένα εξαιρετικό σε εκτέλεση τέρμα του Δημήτρη Κακούδη, ο οποίος αφού πέρασε έναν αμυντικό από δεξιά, σούταρε με το αριστερό και έστειλε τη μπάλα στη γωνία του ανήμπορου να αντιδράσει Νικολαΐδη.

Το 1-1 παρέμεινε μέχρι την ανάπαυλα, με το δεύτερο μέρος να γίνεται ακόμη πιο δύσκολο για τους ποδοσφαιριστές λόγω της βροχής και του δυνατού αέρα.

12721683_10206595737275475_803750383_nΟι “κυανοκίτρινοι” έφτασαν κοντά στο γκολ στο 58′ όταν ο Κοτζαχρήστος εκτέλεσε το κόρνερ, ο Ίντος πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι και οι αμυντικοί έδιωξαν προ της γραμμής, με τον Ατρόμητο να απαντά στη συνέχεια με ένα καλό σουτ του Ζερδαλή που απέκρουσαν οι αμυντικοί.

Και ενώ ο χρόνος περνούσε και το τερέν γινόταν πλέον κανονικός βούρκος, στα τελευταία 10 λεπτά οι δύο ομάδες έφτασαν κοντά στο δεύτερο γκολ, ωστόσο μόνο ο Ατρόμητος το πανηγύρισε.

Στο 81′ ο Νικολαΐδης απέκρουσε σωτήρια το απευθείας φάουλ του Κοτζαχρήστου και στο 88′ οι γηπεδούχοι πήραν την πολύτιμη νίκη, με “δράστη” τον Παύλο Ζερδαλή ο οποίος έφυγε στην κόντρα, πάτησε περιοχή και εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Μουρατίδη για να “γράψει” το 2-1, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Αυτή ήταν η 7η φετινή νίκη για τον Ατρόμητο (5η εντός έδρας) ενώ ο ΓΑΣ έχει ηττηθεί στα μισά παιχνίδια πρωταθλήματος (10/20).

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Βρέσκας, με βοηθούς τους κ.κ. Νατσιούρα και Βαλκάνο.

Συνθέσεις

Ατρόμητος Διαβατού : Νικολαΐδης, Μουρατίδης, Ασλάνογλου, Παγγούρας, Αρβανιτίδης (65′ Συμεωνίδης Γ.), Μόσχος, Κωστογλίδης (88′ Σαμψωνίδης), Τσανασίδης, Ζερδαλής, Μπρέγκου, Τσιολάκης.

ΓΑΣ Ροδοχωρίου : Θεοδοσιάδης, Γιάτσος, Παρηγορίδης, Κοτζαχρήστος, Τσαγκεράς, Ντατσής, Ρίσσου, Ίντος (75′ Θεοδοσιάδης), Κακούδης (67′ Κακούδης Χ.), Παπαδής.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected