Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (1ος όμιλος) Νέστος Χρυσούπολης – Δόξα Δράμας 0-1

43ccf6e2a9bb77f6448aec7a1a869aab_L

Ο Νέστος γνώρισε την πρώτη εντός έδρας ήττα στο πρωτάθλημα και η Δόξα μπήκε για τα καλή στη διεκδίκηση της 2ης θέσης, στο ντεμπούτο του Κώστα Βασιλακάκη στον πάγκο της.

Η Δόξα ήταν καλύτερη στο πρώτο μέρος, πιέζοντας ψηλά στο παιχνίδι του Νέστου. Στην επανάληψη ο Νέστος ανέβασε την απόδοση του, αλλά δε βρήκε πολλούς χώρους. Στο τέλος του αγώνα έγιναν σοβαρά επεισόδια μεταξύ των παικτών ενώ γενικεύτηκε η σύρραξη στη φισούνα, όπου έγινε το “έλα να δεις”. Χρειάστηκε η επέμβαση των ΜΑΤ και της Αστυνομίας, για να κατευναστούν τα πνεύματα.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημειώθηκε στο 25` όταν από πάσα του Παπαδόπουλου, ο Γαϊδαρτζής με πλασέ έκανε το 0-1.

Ο Νέστος είχε ευκαιρίες στο 19` με τον Μελισσόπουλο, στο 32` με ψαλιδάκι του ίδιου παίκτη, στο 52` με σουτ του Τσίτση, στο 76` με κεφαλιά του Μκριτσιάν που πέρασε ελάχιστα άουτ από κόρνερ του Μπουλγούρα.

Η Δόξα απείλησε στο 1ο λεπτό με κεφαλιά του Κουμπρόγλου, στο 19` με σουτ του Γαϊδαρτζή και στο 89` με τον Μουτεσίδη. Στο 43` από σουτ του Γαϊδαρτζή ο Καραβελίδης έκανε την απόκρουση του αγώνα.

Στο 90+1′ αποβλήθηκε  με 2η κίτρινη κάρτα ο Ζγκούρι από πλευράς Νέστου.

Συνθέσεις

Νέστος Χρυσούπολης: Καραβελίδης, Παυλακάκης, Μπουλγκούρας, Σεφερίδης, Τσίτσι, Μκρτσιάν, Μελισσόπουλος, Γκατζολάρι, Λαζαρίδης (69′ Μαρκάκης), Κούτεφ, Ζγκούρι.

Δόξα Δράμας: Μένκα, Ρεβυθόπουλος, Βιτλής, Χαριτωνίδης, Γκαρακλίδης, Σπάσιτς (64′ Κανετίδης), Κουμπρόγλου, Στόικος, Γαϊδαρτζής (88′ Μουτεσίδης), Παπαδόπουλος, Μαρκόπουλος (λ.τρ. 73′ Αθανασιάδης).

*proininews.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected