Α ΕΠΣ Ημαθίας

Κεραυνός Επισκοπής – ΑΕ Χαρίεσσας 1-2 (photos)

Μία ακόμη νίκη για την ΑΕ Χαρίεσσας, που συνεχίζει την ανοδική πορεία στο πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Γιάννη Χατζηαθανασίου είχε το κίνητρο στο σημερινό παιχνίδι και πήρε τους τρεις βαθμούς, μεγαλώνοντας ταυτόχρονα τη διαφορά από την τελευταία θέση στους 7 βαθμούς.

Με τους γηπεδούχους, που αγωνίστηκαν με πολλές αλλαγές στη σύνθεση τους,  κατέγραψαν την πρώτη τους συμμετοχή οι νεαροί Δάτσης και Μποζατζίδης, ενώ στο αρχικό σχήμα ήταν ο Γιώργος Μάμαλης. Από την άλλη πλευρά, η ΑΕΧ πέτυχε την 4η νίκη σε έξι παιχνίδια στον δεύτερο γύρο και το επόμενο Σάββατο θα υποδεχτεί τον ΦΑΣ Νάουσα, σε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια της 21ης αγωνιστικής.

Το σκορ άνοιξε για τους “κιτρινόμαυρους” ο Γραμματικός στο 53ο λεπτό, με τον Κεραυνό να φέρνει το ματς στα ίσια στο 72′ με έναν πρώην παίκτη της ΑΕΧ, τον Ζάχο Ιωαννίδη. Το τελικό 1-2 διαμόρφωσε ο Θωμάς Παραστατίδης στο 83′.

Τo ρεπορτάζ του Κεραυνού είναι μια προσφορά του Cafe «Anfield» στην Επισκοπή

11992214_10200741527537547_2138441037_n-copy

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Κελεσίδης, με βοηθούς τους κ.κ. Παζαρτζικλή και Πίτο.

Συνθέσεις

Κεραυνός Επισκοπής : Βόλτσης, Μουζάκι, Λύτης, Λέσκας, Ιωαννίδης Ζ., Τσεχελίδης, Μπάμπος (46′ Κυριακίδης), Χαραλαμπίδης (50′ Δάτσης), Καρυπίδης (80′ Μποζατζίδης), Ορφανίδης, Μάμαλης.

ΑΕ Χαρίεσσας : Κασαπίδης, Γκουντάρας, Γκότσης, Παπαλεξίου Ν. (86′ Παμπουχίδης), Σταμάτης Α., Κοτσογιαννίδης, Σταμάτης Θ., Τσαούσκιογλου, Γραμματικός, Τσάλμας, Παραστατίδης (60′ Διτσόλας).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected