Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων – Ποντιακή Νεολαία Αράχου 2-1

DSC03215

Αυτός που ήθελε πιο πολύ το παιχνίδι, το πήρε στο Δημοτικό Γήπεδο Τρικάλων.

Η ομάδα του Γιώργου Ντάμτσιου, με τη σημερινή της νίκη έφτασε τους 25 βαθμούς στο πρωτάθλημα και έξι αγωνιστικές πριν το τέλος, έβαλε τις βάσεις για την παραμονή.

Από την άλλη πλευρά, το σύνολο του Χρήστου Υφαντίδη αγωνίστηκε για το γόητρο καθώς η σωτηρία έχει επιτευχθεί προ πολλού. Αρκετές οι απουσίες για τους φιλοξενούμενους, που μετέβησαν στα γειτονικά Τρίκαλα με 14 παίκτες στην αποστολή, ενώ με τους “πράσινους” αγωνίστηκε για πρώτη φορά ο νεαρός Κούτσιας, που προωθήθηκε φέτος από την Ακαδημία.

Όλα τα γκολ του αγώνα σημειώθηκαν με κεφαλιές! Το σκορ άνοιξε στο 38′ ο Κιρκιλιανίδης μετά από σέντρα του Ντάμτσιου, το 2-0 πέτυχε ο Άρης Μηνούδης βρέθηκε στο πρώτο δοκάρι μετά από κόρνερ και στο 78′ ο Πιπιλιάρης με τον ίδιο τρόπο διαμόρφωσε το τελικό 2-1

Το ρεπορτάζ του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων είναι μία προσφορά του…

Χωρίς-τίτλο71

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Γαβράς, με βοηθούς τους κ.κ. Σωτηριάδη και Ιασωνίδη.

Συνθέσεις

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων: Σίμος, Μηνούδης Χ., Μηνούδης Α., Ντόι (55′ Μητσιώτης), Σαλτουρίδης (83′ Κούτσιας), Σερμπίνης, Σούρλας Δ., Αθανασιάδης (46′ Βελικούδης), Κιρκιλιανίδης, Ντάμτσιος, Ασημακόπουλος.

Ποντιακή Νεολαία Αράχου: Χατζημιχαήλ, Δεμπρόπουλος (57′ Κίτσας Κ.), Κίτσας Λ. (46′ Μουταφίδης), Αραμπατζής, Τόζογλου, Νουσιόπουλος, Τζέπης, Πιπιλιάρης, Κίτσας Ε., Σκούρα, Καϊρακλίδης.

*φωτ. από embolos.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected