Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας – Αχιλλέας Νάουσας 2-4 (photos)

To κίνητρο μέτρησε περισσότερο στη σημερινή αναμέτρηση και ο Αχιλλέας έκανε ένα ακόμη βήμα προς την παραμονή.

Οι “κυανόλευκοι” εκμεταλλεύτηκαν τις πολλές απουσίες του κυπελλούχου ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας (χαρακτηριστικό το γεγονός πως χρέη τερματοφύλακα εκτέλεσε ο Αντώνης Καρατάσος!) και πήραν αυτό που ήθελαν που δεν ήταν άλλο από τους τρεις βαθμούς. Η ομάδα του Παναγιώτη Καραμεταξά έφτασε τους 24 βαθμούς στο πρωτάθλημα και ακολουθεί το εντός έδρας παιχνίδι με τον ΑΣ Ειρηνούπολης.

Να σημειώσουμε πως οι φιλοξενούμενοι αγωνίστηκαν με μαύρα περιβραχιόνια, σε ένδειξη πένθους λόγω του θανάτου της συζύγου του παλαίμαχου παίκτη της Νάουσας, Τάσου Μυλωνά. Πριν τον αγώνα, ο αρχηγός της ομάδας Πέτρος Μπράτσης παρέδωσε μια ανθοδέσμη στον ομόλογο του ΠΑΟΚ, για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ημαθίας στον τελικό της Τετάρτης.

Οι σκόρερς : 68′ Κίτσας Β., 90′ Χριστοφόρου / 29′-45′ Παρθενόπουλος, 63′ Μπράτσης, 86′ Τσακίρης.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Τρέβλας, με βοηθούς τους κ.κ. Κωστούλη και Μπακάλη.

Συνθέσεις

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας : Καρατάσος, Χριστοφόρου, Φεζουλάς, Στεργιόπουλος, Μπεκτάς (65′ Βασιλείου), Κίτσας Λ. (56′ Κίτσας Σ.), Μαρτσέλος, Κίτσας Χ., Χαρισούδης (56′ Λαδάς), Κίτσας Β., Κίτσας Ν.

Αχιλλέας Νάουσας : Ηλιάδης, Δημητρίου (56′ Μπογιατζόγλου), Βακαλίδης, Καραμεταξάς, Μπράτσης, Στογιάννος Ρ., Στογιάννος Γ. (46′ Τσακίρης), Γιαμαλίδης (46′ Ψαθάς), Παρθενόπουλος, Κοσμάς, Σαμαράς Τ.

*ευχαριστούμε θερμά το elaxandriamou.gr για την ευγενική παραχώρηση των φωτογραφιών

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected