Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Γ ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

Οι 9 μεταγραφές του Αγροτικού Αστέρα Πλατέος

DSC09174-768x431“Ρίχτηκε” στη μάχη του φετινού πρωταθλήματος ο Αγροτικός Αστέρας Πλατέος και μετά από δύο αγωνιστικές βρίσκεται στην πρώτη θέση με 6 βαθμούς.

Η ομάδα του Βασίλη Παπαδημητρίου (παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της ΑΕ Αλεξάνδρειας) παρουσιάζεται ως το μεγάλο φαβορί για την άνοδο στη Β Ερασιτεχνική (όλα θα κριθούν στα ματς με τον Ολυμπιακό Λουτρού), κάτι που δεν κατάφεραν πέρσι, στην επάνοδο της ομάδας μετά από έναν χρόνο απραξίας.

Οι δύο μεταγραφές που ανακοινώθηκαν σήμερα από τον γειτονικό Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων, ενισχύουν σε πολύ μεγάλο βαθμό το ρόστερ των “πρασίνων” και συμπληρώνουν το παζλ για τη φετινή σεζόν.

Οι 9 μεταγραφές της ομάδας είναι :

Παντελής Πετρίδης (από Ποντιακή Νεολαία Αράχου), Ιορδάνης Κουλερίδης και Λάζαρος Τσογμελίδης (από Αλιάκμων Νησελίου), Νίκος Γιάντζος (από Χαρίλαο Επαμεινώνδα της ΕΠΣ Μακεδονίας), Θανάσης Παπαδημητρίου (από Λευκάδια), Στέλιος Διτσόλας (από ΑΕ Καψόχωρας), Παναγιώτης Πολυζόπουλος (από Εθνικό Κλειδιού), Νίκος Μουσκεφτάρας και Ηρακλής Ελευθεριάδης (από Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων), ενώ οι “πράσινοι” αναμένεται να εντάξουν στο δυναμικό τους και τον νεαρό Γιώργο Αθανασιάδη από τον Μακεδονικό Πλατάνου

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected