Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Γ ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων – Ανακοίνωσε τη μεταγραφή Μουσκεφτάρα και Ελευθεριάδη

12744039_991613547573254_7738624004281267019_n (1)

Δύο σημαντικές αποχωρήσεις προκύπτουν από την ανακοίνωση του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων, μέσω της σελίδας που διατηρεί ο σύλλογος σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

Οι Νίκος Μουσκεφτάρας και Ηρακλής Ελευθεριάδης, που έζησαν μόνο χαρές με τους “πράσινους”, θα αγωνίζονται πλέον με τη φανέλα του Αγροτικού Αστέρα Πλατέος, ομάδα από την οποία ξεκίνησαν την καριέρα τους.

Οι δύο ποδοσφαιριστές μάλιστα απάντησαν άμεσα και μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για τον σύλλογο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας :

“Στην ομάδα από την οποία ξεκίνησαν το ποδόσφαιρο, στον Αγροτικό Αστέρα Πλατέος, εξέφρασαν την επιθυμία τους να συνεχίσουν την ποδοσφαιρική τους καριέρα, οι ποδοσφαιριστές μας Ηρακλής Ελευθεριάδης και Νίκος Μουσκεφτάρας.

Φυσικά η Διοίκηση – παρά το γεγονός ότι και οι δύο είναι πολύ σημαντικοί και χρήσιμοι – σεβόμενη την επιθυμία τους και πιστή σε αυτό που τους είχε υποσχεθεί όταν ήρθαν στην ομάδα μας, δεν τους το αρνήθηκε.

Ευχαριστούμε τον Ηρακλή και το Νίκο για την προσφορά και την εξαιρετική παρουσία τους – αγωνιστική και όχι μόνο – αυτά τα τρία χρόνια και τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία – προσωπική και αθλητική – στη συνέχεια.

Ηρακλή και Νίκο
είστε μέρος της Ιστορίας του Συλλόγου μας
Σας ευχαριστούμε από καρδιάς…”

Η απάντηση των παικτών μέσω του Νίκου Μουσκεφτάρα :

“Και εμείς ευχαριστούμε για όλα! Περάσαμε υπέροχα αυτά τα 3 χρόνια και νιώσαμε την πλήρη αποδοχή σας. Ευχόμαστε ότι καλύτερο στους πρώην συμπαίκτες μας, στον προπονητή και στη διοίκηση. Καλή συνέχεια στην ομάδα και να τερματίσει όσο πιο ψηλά για τα 50 χρονιά ιστορίας της.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected