Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Γ Εθνική – Η διοίκηση της ΑΕΦ ανακοίνωσε (με αιχμές) τη μεταγραφή Διβανέ!

9c09a4db447c0e6aee452746facb8d26_XLΕιρωνική ανακοίνωση εξέδωσε πριν λίγη ώρα η διοίκηση της ΑΕ Φαρκαδόνας, η οποία κάνει λόγο για συναίνεση του πρώην προέδρου Τάσου Φραγκούνη για να μεταγραφεί ο Πέτρος Διβανές στην ΑΕ Καραϊσκάκης.

Αναλυτικά:

“Μετά την «εξαφάνιση» του Τάσου Φραγκούλη, ένα από τα μεγάλα προβλήματα των ανθρώπων της Α.Ε. Φαρκαδόνας, ήταν η υπογραφή του που έπρεπε να υπάρχει σε όλα τα έντυπα της ομάδας ως γενικού γραμματέα. Εκεί κολλούσε και το θέμα της παραχώρησης του Διβανέ στην Α.Ε. Καραϊσκάκη

Το πρόβλημα λύθηκε όταν ο ίδιος ο αθλητής, βρήκε τον εξαφανισμένο Τάσο Φραγκούλη και πήρε την πολυπόθητη υπογραφή του, για τα ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στην ομάδα της Άρτας.

Οι άνθρωποι της Α.Ε.Φ. θα εύχονταν βέβαια, η υπογραφή του κυρίου Φραγκούλη, να δυναμώνει και όχι να αποδυναμώνει την ομάδα μας και να την οδηγεί σιγά σιγά στον αφανισμό της.

Τέλος η διοίκηση της ΑΕΦ και η επιτροπή σωτηρίας εύχονται στον Πέτρο Διβανέ, καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του και να καταφέρει να πραγματοποιήσει τα όνειρα του.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected