Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Κυπελλούχος Πιερίας 2015/2016 η Πύδνα Κίτρους!

DSC_0283Σε ένα παιχνίδι που αγωνιστικά δε θα έχει να θυμάται κανείς τίποτα, η Πύδνα Κίτρους στέφθηκε κυπελλούχος στον 36ο τελικό της ΕΠΣ Πιερίας.

Η ομάδα του Αποστόλη Στύλου αποδείχθηκε πιο τυχερή στη…ρώσικη ρουλέτα και μετά από 120 λεπτά παιχνιδιού και 18 εκτελεσμένα πέναλτι, έφτασε στην κατάκτηση του τροπαίου το οποίο κάνει δικό της για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στη Πιερία.

Η αναμέτρηση στα 120 λεπτά της διεκδικεί δάφνες ποιότητας αφού επικράτησε η δύναμη, το πάθος, τα πολλά τρεξίματα και οι διαμαρτυρίες των παικτών και των ανθρώπων του Πιερικού στα σφυρίγματα του Λάμπρου Παπαργυρίου.

Μοναδική φάση που ίσως να μπορεί να χαρακτηρισθεί ως ευκαιρία, είναι η πολύ καλή διπλή απόκρουση του αλάνθαστου Φυρινίδη σε σουτ του Ραπτόπουλου στο τελευταίο δεκάλεπτο της κανονικής διάρκειας του αγώνα.

Νωρίς με την έναρξη του 2ου μέρους δέχθηκε τη 2η κίτρινη και αποβλήθηκε ο Κατσιαμήτας ενώ το ίδιο έγινε και λίγο πριν τη λήξη της κανονικής διάρκειας της παράτασης με τον Κόλα.

Από εκεί και πέρα, οι δυο ομάδες αγωνίσθηκαν στον 30λεπτη παράταση όπου κι εκεί δεν βγήκε νικήτρια. Έτσι οδηγήθηκαν στη διαδικασία των πέναλτι.

Χτυπήθηκαν από 9 πέναλτι με την εξής σειρά:

Πετρουζέλλης για την Πύδνα 1-0 Πέεφ το 1-1 για τον Πιερικό
Παυλίδης το 2-1 για την Πύδνα Παπουτσογιαννόπουλος το 2-2 για τον Πιερικό
Κυπαρίσσης το 3-2 για την Πύδνα Κωνσταντίνου το 3-3 για τον Πιερικό
Κωτσιόπουλος 4-3 για την Πύδνα Ανδρέου 4-4 για τον Πιερικό
Ραπτόπουλος 5-4 για την Πύδνα Κουρούπης 5-5 για τον Πιερικό
Δημητρίου 6-5 για την Πύδνα Τσιώλης 6-6 για τον Πιερικό
Δήμας το 7-6 για την Πύδνα Φιρινίδης το 7-7 για τον Πιερικό
Μακράκης το 8-7 για την Πύδνα Αποστολίδης το 8-8 για τον Πιερικό
Σαββελίδης το 9-8 για την Πύδνα Τροΐρης η μπάλα στο δοκάρι και άουτ

Διαιτητής ήταν ο Παπαργυρίου με βοηθούς τους Καραϊσαρίδη και Θεοδώρου ενώ 4ος ήταν ο Λαφατζής.

Συνθέσεις

Πύδνα Κίτρους (Αποστόλης Στύλος): Ταταρίδης, Κόλα, Ραπτόπουλος, Δημητρίου, Κωτσιόπουλος, Πετρουζέλλης, Καμπλιώνης, Δήμας, Κυπαρίσσης, Χάμος, Καραγκούνης. Έπαιξαν και οι: Μακράκης, Παυλίδης, Σαββελίδης. Στην αποστολή και οι Τσιούνης, Γελαδάρης, Αλυσανδράτος, Στούμπος

Πιερικός (Γιώργος Καμπερίδης): Φιρινίδης, Παπουτσογιαννόπουλος, Κουρούπης, Ιορδανίδης, Ανδρέου, Κώτσιας, Κωνσταντίνου, Καράμπελας, Παναγιωτίδης, Κατσιαμήτας, Πέεφ. Έπαιξαν και οι Τσιώλης, Αποστολίδης, Τροΐρης Στην αποστολή και οι Δαδάκος, Παπαδόπουλος, Παπατολίκας, Γιαλαμίδης

*pieriasport.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected