Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΑΕ Αλεξάνδρειας – Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων 0-0 (photos)

DSCN0208Ένα παιχνίδι με ρυθμό κάτω του μετρίου, που ουσιαστικά τελείωσε όπως…άρχισε, παρακολούθησαν οι θεατές που βρέθηκαν στο ΔΑΚ Αλεξάνδρειας.

Οι δύο ομάδες έδωσαν μάχη καταρχήν με τον βαρύ αγωνιστικό χώρο, που λόγω της νεροποντής δυσκόλεψε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών και στη συνέχεια με την κακή τους μέρα, που δεν τους επέτρεψε να βγάλουν στον αγωνιστικό χώρο ότι είχαν σχεδιάσει. Το 0-0 αντικατοπτρίζει σε μεγάλο βαθμό την εικόνα του αγώνα, με τους γηπεδούχους να έχουν την ελαφρά υπεροχή και τους φιλοξενούμενους να επιδιώκουν το μηδέν στην άμυνα.

Το ρεπορτάζ της ΑΕ Αλεξάνδρειας είναι μία προσφορά των Ελαστικών «Γιάννη Τσιρίδη», Ελευθερίου Βενιζέλου 87

DSC_0888

Η πιο όμορφη στιγμή του αγώνα ήταν η αξιέπαινη πρωτοβουλία της ΑΕ Αλεξάνδρειας να εισέλθουν οι παίκτες στον αγωνιστικό χώρο με τη συνοδεία της Ακαδημίας των Τηλέμαχων Αλεξάνδρειας και η πιο άσχημη, ο τραυματισμός του Γιώργου Ντάμτσιου στο 43′ ο οποίος διακομίστηκε στο νοσοκομείο της Νάουσας (μην σοκάρεστε, στην Ελλάδα ζούμε…) όπου διαπιστώθηκε πως έχει βαρύ διάστρεμμα στον ποδοκνημική και μερική ρήξη συνδέσμων, τραυματισμός που θα τον κρατήσει 20 περίπου μέρες εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν τον αγώνα με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Γιώργου Λέκκα από πλευράς γηπεδούχων (δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 43′ για επικίνδυνο παίξιμο στον Ντάμτσιο) και του Χρήστου Μηνούδη στο 68′ (επίσης με δεύτερη κίτρινη κάρτα) για ανακοπή υποσχόμενης επίθεσης.

Οι φάσεις που καταγράφηκαν ελάχιστες :

7′ Σέντρα του Λίτσι από δεξιά, σουτ του Κούκλα από το ύψος του πέναλτι η μπάλα βρήκε ελάχιστα στο δοκάρι και κατέληξε άουτ.

33′ Σουτ του Κιρκιλιανίδη από τα 35 μέτρα, εντυπωσιακή απόκρουση του Μυλωνά.

47′ Σουτ του Κούκλα πάνω στα σώματα, νέο σουτ στην επαναφορά από τον Παπακωνσταντίνου η μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

88′ Πάσα του Λίτσι στον Αναστάση, σουτ του τελευταίου από το ύψος της περιοχής, η μπάλα άουτ.

Το ρεπορτάζ του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων είναι μία προσφορά του…

Χωρίς-τίτλο71

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Μελτζανίδης, με βοηθούς τους κ.κ. Παζαρτζικλή και Μπακάλη.

Συνθέσεις

ΑΕ Αλεξάνδρειας : Μυλωνάς, Νικολόπουλος Ι., Γρηγοριάδης (45′ Μπακιρτζής), Πέικος, Ιορδανόπουλος, Κούκλας Α., Λίτσι, Παπακωνσταντίνου (76′ Αρβανίτης), Λέκκας, Αναστάσης, Τζιλόπουλος (51′ Τσιρίδης).

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων : Σίμος, Μηνούδης Χ., Μηνούδης Α., Σαλτουρίδης, Σερμπίνης, Σούρλας Δ., Αθανασιάδης, Κιρκιλιανίδης, Ασημακόπουλος (77′ Μητσιώτης), Βελικούδης, Ντάμτσιος (46′ λ.τ.) Καραούσογλου)

*ευχαριστούμε θερμά το alexandriamou.gr για την ευγενική παραχώρηση των φωτογραφιών

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected