Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Ποντιακή Νεολαία Αράχου – Φίλιππος Μελίκης 8-1 (photos+vid)

S3320012

Παράσταση για έναν ρόλο στο Δημοτικό Γήπεδο Αράχου, με την Ποντιακή Νεολαία να φτάνει στο εντυπωσιακό 8-1 κόντρα στον ουραγό Φίλιππο Μελίκης.

Η ομάδα του Χρήστου Υφαντίδη ήταν καταιγιστική και από το πρώτο λεπτό έδειξε τις διαθέσεις της. Με δύο τέρματα του Ευγένη Κίτσα στο 1ο και στο 2ο λεπτό αλλά και του Φλογκέρτ Σκούρα στο 5′, οι γηπεδούχοι άνοιξαν από νωρίς την “ψαλίδα” του σκορ και μετέτρεψαν τη συνέχεια του αγώνα σε τυπική διαδικασία.

Οι φιλοξενούμενοι, που αγωνίστηκαν χωρίς τον Γιώργο Κωνσταντάκο στον πάγκο τους (απουσίαζε για προσωπικούς λόγους στο εξωτερικό) πραγματοποίησαν τη χειρότερη φετινή εμφάνιση τους και πέντε αγώνες πριν το τέλος, η διαφορά των 7 βαθμών από τη 13η θέση, είναι εξαιρετικά δύσκολο να καλυφθεί. Το πρόγραμμα στις εναπομείνασες αγωνιστικές :

S3330015Μακροχώρι εντός, ΑΕ Χαρίεσσας εκτός, Ατρόμητος Διαβατού εντός, ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας εκτός, ΑΣ Ειρηνούπολης εκτός.

Για τους “μπλαουγκράνα”, που δείχνουν να εδραιώνονται στην 5η θέση, το σερί των τερμάτων συνεχίστηκε και στη συνέχεια, με τους Δεμπρόπουλο (39′) και Σκούρα (44′) να ανεβάζουν τον δείκτη του σκορ στο 5-0 του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο ημίχρονο σημειώθηκαν άλλα τέσσερα τέρματα, τρία από τους γηπεδούχους (Λευτέρης Κίτσας στο 50′, Ευγένης Κίτσας στο 61′ και Νίκος Αραπέλης στο 71′) ενώ ο Φίλιππος πέτυχε το γκολ της τιμής στο 76′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Βαγγέλη Μηλιώτη.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Παρασίου, με βοηθούς τους κ.κ. Κωστούλη και Λιόλιο.

Συνθέσεις

Ποντιακή Νεολαία Αράχου : Χατζημιχαήλ, Δεμπρόπουλος, Κίτσας Ε., Αραμπατζής, Τόζογλου, Νουσιόπουλος, (58΄Μουταφίδης), Τζέπης, Πιπιλιάρης, Κίτσας Λ., Μαγγανάρης (46΄Καϊρακλίδης), Σκούρα (60΄ Αραπέλης).

Φίλιππος Μελίκης : Τσιώμος, Ντόβας (43΄Κουτσαμπασόπουλος), Παρσόπουλος A., Μιχαηλίδης, Τσιώμος (65΄Μπούθας), Τζιάλι, (78′ Πιτσαβάς), Μαμουτόπουλος, Αναστασόπουλος, Ανδρίτσος, Μηλιώτης, Γαβριηλίδης.

*Πριν τον αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή εις μνήμη της μητέρας του μέλους του ΔΣ της ΕΠΣ Ημαθίας, Σταύρου Καζαντζίδη.

περισσότερες φωτογραφίες στο embolos.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected