Κατηγορίες
Διάφορα

Cafe “Draw” – Παναθηναϊκός VS ΠΑΟΚ απόψε κι όποιος αντέξει!

paok-paoΤο ντέρμπι Παναθηναϊκού-ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο κλέβει την παράσταση της 23ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ και το Cafe “Draw” (Ακροπόλεως 11 στον Προμηθέα) είναι απόλυτα έτοιμο να υποδεχτεί τους φίλους του ποδοσφαίρου!

Την πρώτη φετινή νίκη του σε ντέρμπι ψάχνει απόψε ο Παναθηναϊκός απέναντι στον αποδεκατισμένο Δικέφαλο του Βορρά. Οι «πράσινοι» που έχουν ξεμείνει πλέον από στόχους, θέλουν πάση θυσία το τρίποντο για να ανοίξουν τη διαφορά τους από τον ΠΑΟΚ και παράλληλα να εκμεταλλευτούν την απώλεια της ΑΕΚ, πλησιάζοντας στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Οι Ζέκα, Μπουμάλ, Σάντσεθ και Πέτριτς είναι οι απουσίες του Τριφυλλιού, πολλές περισσότερες όμως για τον ΠΑΟΚ, καθώς ο Τούντορ δεν μπορεί να υπολογίζει στους Βίτορ (τιμωρημένος), Γλύκο, Κωνσταντινίδη, Ζάιρο, Ροντρίγκες, Αθανασιάδη, Μπερμπάτοφ και Σκόνδρα.

Κυρίως στην επίθεση είναι το πρόβλημα για τους Θεσσαλονικείς, με τον Ρόμπερτ Μακ να αποτελεί την αιχμή του δόρατος και δεύτερος σέντερ φορ θα παίξει ο -επίσης εξτρέμ- Μυστακίδης. Ο Τούντορ αναμένεται να το γυρίσει σε 3-5-2, με τους Χατζηισαΐα, Μαλεζά, Τζαβέλλα στην άμυνα και τους Τσίμιροτ, Χαρίση, Κίτσιου, Πέλκα, Λέοβατς στο κέντρο.

Για τον Παναθηναϊκό ο Μάρκους Μπεργκ θα παίξει στην κορυφή της επίθεσης, έχοντας πίσω του την τριάδα των Καλτσά, Βιγιαφάνιες, Βλαχοδήμου, στη μεσαία γραμμή θα αγωνιστούν οι Αμπέντ, Λουντ, με τους Μέστο, Κουτρουμπή, Τελάντερ, Πράνιτς στην άμυνα και τον στιλ στα γκολπόστ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected