Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (2ος όμιλος) Αχιλλέας Νεοκαισάρειας – Πύρασος 3-1

DSC04636Μια μεγάλης βαθμολογικής σημασίας νίκη πέτυχε ο Αχιλλέας στη Νεοκαισάρεια επί του αξιόμαχου Πύρασου Αγχιάλου με σκορ 3-1.

Η ομάδα της Κατερίνης κατάφερε να πάρει τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς, απέναντι στον σύλλογο της Μαγνησίας που έχει τους ίδιους στόχους στο φετινό μαραθώνιο του 2ου ομίλου της Γ΄εθνικής κατηγορίας.

Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ πριν συμπληρωθεί το πρώτο πεντάλεπτο της αναμέτρησης με γκολ του Νάκα, αιφνιδιάζοντας τους παίκτες της Βολιώτικης ομάδας. Από εκεί και πέρα όμως οπισθοχώρησαν δίνοντας χώρο στους φιλοξενούμενους που βγήκαν μπροστά και πίεσαν για την ισοφάριση.

Αυτή ήρθε με γκολ του προωθημένου Καραγιώργου με πλασέ από στημένη φάση στο 34΄.

DSC04623Στο 25΄και το 35΄ο Πύρασος έχασε ακόμη δυο ευκαιρίες με τους Αναστασίου που πλάσαρε άουτ και Βαγγελάκο που σούταρε επίσης άουτ για να μπουν οι δυο ομάδες στο ημίχρονο.

Η εικόνα του δευτέρου μέρους δεν έχει καμία σχέση με αυτή του πρώτου ημιχρόνου. Ο Αχιλλέας εμφανώς βελτιωμένος ισορρόπησε το παιχνίδι και ήταν αυτός που ήρθε αρχικά στο γκολ με τον Νάκα να βιάζεται και να πλασάρει στο 68΄άουτ μετά από πέρασμα με κάθετη πάσα του Μανίκα.

Η φάση επαναλήφθηκε στο 70΄ με πρωταγωνιστές και πάλι τους ίδιους παίκτες μέσα στην περιοχή του Χαλάτση. Αυτή τη φορά ο Νάκας με σουτ κατάφερε να κάνει το 2-1 για τον Αχιλλέα.

Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να είναι εξαιρετικά επικίνδυνοι στα στημένα τους με τον Αχιλλέα όμως να μη τους βάζει εύκολα στην περιοχή του. Αντίθετα το παιχνίδι “καθάρισε” στο 87΄όταν ο Ζαχαράκης με πανέμορφη ενέργεια πέτυχε ένα πολύ ωραίο γκολ περνώντας την μπάλα επάνω από αμυντικό της Βολιώτικης ομάδας και πλασάροντας ιδανικά για να διαμορφώσει το τελικό 3-1.

Συνθέσεις

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας (Νίκος Θεοδοσιάδης): Βασιλειάδης, Παναγιωτίδης, Λαζαρίδης, Δερμίσης, Τασίδης, Καρατζάογλου, Τσαγκαράκης, Ζαχαράκης, Μανίκας(88΄ Χατζηκωνσταντίνου), Νάκας (80΄Ηλιάδης), Κωστόπουλος (60΄Κωτσιαρίδης).

Πύρασος Αγχιάλου (Στέφανος Ξηρόφωτος): Χαλάτσης, Γενιτσαρίδης (Βαλέτης), Κοντοβάς, Καραγιώργος, Κοτσαθανάσης (80΄ Πλαστήρας), Μαλακασιώτης (75΄Βουρδακης), Στεφανής, Βαγγελάκος, Τσουρελης, Μυριώτης, Αναστασίου.

*pieriasport.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected