Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Μακροχώρι – ΓΑΣ Κοπανού 2-1

12313880_1106000772798778_1453574216971267469_n

Η αποστολή ήρθε εις πέρας και ο στόχος επετεύχθη για το Μακροχώρι, που με 24 βαθμούς βλέπει πλέον πιο αισιόδοξα τη συνέχεια.

Η ομάδα του Μάκη Γιαννόπουλου, με περισσότερες πλέον επιλογές στο ρόστερ μετά την προσθήκη των δύο νέων παικτών, έδειξε χαρακτήρα σήμερα και παράλληλα με το μεγάλο πάθος που έβγαλε στο δεύτερο μέρος, πήρε την πολύτιμη νίκη.

Από την άλλη πλευρά, για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, ο ΓΑΣ παρουσιάστηκε νωθρός αμυντικά ενώ αυτή τη φορά δεν ήταν το ίδιο αποτελεσματικός στην επίθεση, ολοκληρώνοντας τη μέτρια σημερινή εικόνα. Ωστόσο, στο πρώτο μέρος θα μπορούσε να είχε διαφορετική τύχη και να εκμεταλλευτεί καλύτερα την υπεροχή του, οι “ασπρόμαυροι” όμως ήταν αποφασισμένοι σήμερα για το τρίποντο.

Στα πρώτα λεπτά και μέχρι το 15ο λεπτό, οι φιλοξενούμενοι φάνηκαν να πατούν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, με τους παίκτες του Μάκη Γιαννόπουλου να παρουσιάζουν εκνευρισμό στις κινήσεις τους, δείγμα του άγχους για το αποτέλεσμα. Στο 18′ όμως, στην πρώτη αξιόλογη επίσκεψη των γηπεδούχων στα καρέ του ΓΑΣ, ο Κωτσόπουλος ανατράπηκε στη μεγάλη περιοχή και ο ρέφερι κ. Μαλούτας υπέδειξε αμέσως την άσπρη βούλα.

DSCN9945

Τα 12 γκολ στο πρωτάθλημα έφτασε ο Κώστας Κωτσόπουλος

Ο ίδιος παίκτης ανέλαβε και την εκτέλεση, ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα, γκολ αριθμός 12 για τον νεαρό μεσοεπιθετικό στο φετινό πρωτάθλημα.

Και ενώ θα περίμενε κανείς πως το γκολ αυτό θα “έλυνε” τα πόδια των γηπεδούχων, απεναντίας η νευρικότητα παρέμεινε και στο 31′ οι “κιτρινόμαυροι” (που ενδιάμεσα έφτασαν κοντά στο γκολ με τους Σπανό και Σπυρίδη) έφεραν το ματς στα ίσια όταν ο Σπυρίδης έκανε τη σέντρα και ο Πέτγαζλης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Γαϊτανίδη.

Οι φιλοξενούμενοι μάλιστα θα μπορούσαν να πετύχουν και δεύτερο γκολ στη συνέχεια όταν ο Μπούφι εκτέλεσε το φάουλ στο δεύτερο δοκάρι και ο Κατσουγιαννόπουλος από κοντά δεν μπόρεσε να κάνει την προβολή και να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Το 1-1 παρέμεινε μέχρι την ανάπαυλα και το δεύτερο αποκτούσε αυτόματα μεγάλο ενδιαφέρον και όπως αναμενόταν, ήταν γκραν-γκινιόλ.

Στο 49′ οι φιλοξενούμενοι και συγκεκριμένα ο Τάσος Καψάλης είχε μια πολύ καλή στιγμή με δύο προσπάθειες για γκολ στην ίδια φάση, με τον Γιάννη Γαϊτανίδη να κάνει σωτήρια επέμβαση αρχικά και στη συνέχεια η μπάλα κατέληξε άουτ.

Σταδιακά όμως το Μακροχώρι άρχισε να παίρνει τα ηνία του αγώνα και να εκμεταλλεύεται την ταχύτητα του, κυρίως από τα άκρα. Στο 73′ έφτασαν στο πολυπόθητο τέρμα, όταν ο Τσακαλίδης έκανε την κάθετη πάσα στην πλάτη της άμυνας και ο Λάζαρος Πίκος με ψύχραιμο πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του νεαρού Χαβιαρόπουλου

Από κει και πέρα, οι γηπεδούχοι έριξαν το βάρος στην ανασταλτική λειτουργία, έδωσαν χώρο στον αντίπαλο και με τον χρόνο σύμμαχο, κατάφεραν να πανηγυρίσουν στο τέλος μια πολύ σημαντική νίκη κόντρα σε έναν αντίπαλο που είχε ηττηθεί μόλις πέντε φορές πριν το σημερινό παιχνίδι.

Το pregame του ΓΑΣ Κοπανού είναι μία προσφορά του…

XATZHΠΑΥΛΙΔΗΣ1

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Μαλούτας, με βοηθούς τους κ.κ. Ιασωνίδη και Καραϊωσήφ.

Συνθέσεις

Μακροχώρι : Γαϊτανίδης, Σταματίου (54′ Σταυρίδης), Φιλιππίδης, Πέγιος, Τσιφλίδης, Τσακαλίδης, Κολεσίδης, Κελεσίδης (56′ Σουγγαρής), Κωτσόπουλος, Πίκος (80′ Δημοσθένους), Σαρκατζής.

ΓΑΣ Κοπανού : Χαβιαρόπουλος, Τζιβάρας, Μποζίνης Κ. (70′ Σιδηρόπουλος Β.), Χαραλαμπίδης, Μισαηλίδης, Κατσουγιαννόπουλος, Μπούφι, Σπανός, Πέτγαζλης, Καψάλης, Σπυρίδης (79′ Τριανταφυλλίδης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected