Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Πολύς κόσμος και βραβεύσεις στον ετήσιο χορό της ΑΕ Αλεξάνδρειας (photos+vid)

alexandriamou_ae_alexandrias_xoros010143

Άφθονο κέφι και σε ένα άκρως οικογενειακό περιβάλλον, πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 21 Φεβρουαρίου ο ετήσιος χορός της ΑΕ Αλεξάνδρειας σε γνωστή αίθουσα εκδηλώσεων της πόλης.

Ο χορός ξεκίνησε με την εναρκτήρια ομιλία του Προέδρου της ομάδας κ. Γιάννη Ουσταμπασίδη ο οποίος καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και ευχαρίστησε από καρδιάς τους παίκτες, το προπονητικό team και τους χορηγούς που στάθηκαν δίπλα στην ομάδα κατά τη διάρκεια της ποδοσφαιρικής χρονιάς.

Το Δ.Σ. της ομάδας βράβευσε με τιμητικές πλακέτες την ομάδα του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας για την δεύτερη συνεχόμενη κατάκτηση του κυπέλου της ΕΠΣ Ημαθίας καθώς επίσης
και τον αθλητή Τουλίκα Νικόλαο για το Χρυσό Μετάλλιο στους Παγκόσμιους Καλοκαιρινούς Αγώνες των Special Olympics στο Los Angeles της Αμερικής το 2015.

Παραβρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας κ. Γκυρίνης, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων κ. Ναλμπάντης, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Αλεξάνδρειας κ. Μπρουσκέλης, οι Πρόεδροι της ΚΕΔΑ κ. Δελιόπουλος και Δ.Ε. Αλεξάνδρειας κ. Λυμπεράκης, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Βουλγαράκης και Θεοχάρης, το μέλος της ΕΠΣ Ημαθίας κ. Κρουστάλης, εκπρόσωποι των ομάδων ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, Άρη Παλαιοχωρίου, ΑΕ Σχοινά, Αράχου και Πλατέος , οι Πρόεδροι των Συλλόγων Ποντίων Αλεξάνδρειας κ. Σεβεντεκίδης και Εστίας Ρουμλουκιωτών κ. Νταμτσιόπουλος καθώς και φίλοι της ομάδας.

περισσότερες φωτογραφίες και βίντεο στο alexandriamou.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected