Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΕΠΣ Ημαθίας – Πότε θα διεξαχθεί το ντέρμπι κορυφής στην Α1 Ερασιτεχνική

DSCN0174

Μεγάλη και η φετινή μάχη για το ποιος θα κατακτήσει το πρωτάθλημα στην Α1 της ΕΠΣ Ημαθίας και ήδη έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για το μεγάλο ντέρμπι των δύο διεκδικητών.

Η διαφορά των τριών βαθμών όπως έχει διαμορφωθεί, δίνει ξεχωριστό ενδιαφέρον στην αναμέτρηση του ΔΑΚ Νάουσας και πολλοί ήταν αυτοί που θεωρούν πως τότε θα κριθεί η υπόθεση τίτλος. Θυμίζουμε πως αν δεν υπάρξει άλλη απώλεια για αμφότερες της ομάδες, ο ΦΑΣ Νάουσα με νίκη ή ισοπαλία στο ντέρμπι κατακτά τον τίτλο ενώ ο περσινός πρωταθλητής ΑΣ Ειρηνούπολης, θέλει μόνο νίκη για την δεύτερη συνεχόμενη κούπα.

Σύμφωνα με το καλεντάρι της Ένωσης και όπως είχε δημοσιεύσει στις αρχές του έτους το SportsUp, ο αγώνας θα διεξαχθεί το Σάββατο 19/3 στο ΔΑΚ Νάουσας και όχι 12/3 όπως έχει διαρρεύσει, καθώς θα υπάρξει αγωνιστικό κενό στη συγκεκριμένη ημερομηνία (όπως αποφάσισε σχετικά η Ένωση) όταν και ακολουθεί η Καθαρά Δευτέρα (14/3).

Το πρωτάθλημα θα ολοκληρωθεί το Σάββατο 2/4 και ο πρωταθλητής θα ξεκινήσει την προετοιμασία για τα μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική, τα οποία θα ξεκινήσουν την Κυριακή 15/5/2016

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected