Ποδόσφαιρο Κόσμος

Έτοιμος να γράψει ιστορία ο Κώστας Μήτρογλου!

mitroglouΟ Κώστας Μήτρογλου απέχει δύο παιχνίδια κατά τα οποία αν σκοράρει θα ισοφαρίσει το ρεκόρ του μεγαλύτερου παίκτη που φόρεσε τη φανέλα της Μπενφίκα, του «Μαύρου Πάνθηρα», Εουσέμπιο.

Ο Έλληνας επιθετικός βρίσκεται σε τρομερή φόρμα έχοντας βρει τα δίχτυα σε επτά σερί παιχνίδια της Μπενφίκα στο πορτογαλικό πρωτάθλημα.

Ο Μήτρογλου έχει σκοράρει εννιά γκολ συνολικά στα τελευταία επτά παιχνίδια της Μπενφίκα ισοφαρίζοντας το επίτευγμα του Όσκαρ Καρντόσο, ο οποίος είχε σκοράρει οκτώ γκολ σε επτά σερί αγώνες με τους «Αετούς».

Πλέον ο «Μητρογκόλ» στοχεύει το ρεκόρ του παίκτη-θρύλου της Μπενφίκα, του Εουσέμπιο, ο οποίος είχε καταφέρει να βρει δίχτυα σε εννιά σερί ματς της ομάδας.

Βέβαια ο Εουσέμπιο είχε καταφέρει να σκοράρει συνολικά 21 τέρματα σε εννιά συνεχόμενους αγώνες της Μπενφίκα τη σεζόν 1964/1965, αλλά ακόμα και με λιγότερα γκολ, το επίτευγμα του Μήτρογλου θα περάσει στην ιστορία του συλλόγου.

Για να το ισοφαρίσει ο Έλληνας φορ θα πρέπει να σκοράρει τουλάχιστον ένα τέρμα απέναντι στην Ουνιάο Μαδέιρα και στο ντέρμπι με τη Σπόρτινγκ Λισσαβώνας τις δύο αγωνιστικές που ακολουθούν.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected