Διάφορα

Φεύγω για Αμέρικα να δω αυτά τα ματς από κοντά…

copaΠραγματοποιήθηκε η κλήρωση για το επετειακό Κόπα Αμέρικα με τον πρώτο όμιλο να έχει ήδη τραβήξει τα βλέμματα όλων όσων ασχολούνται με το ποδόσφαιρο στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού.

Μπορεί η κληρωτίδα να είχε κέφια και να έβγαλε επανάληψη του περσινού τελικού, ωστόσο ο πρώτος όμιλος του Κόπα Αμέρικα αναμένεται να μας επιφυλάξει μεγάλα παιχνίδια. Σε αυτών θα βρίσκονται οι ΗΠΑ, Κολομβία, Κόστα Ρίκα και Παραγουάη με τις δύο πρώτες να παίζουν στο ματς της πρεμιέρας στις 3 Ιουνίου.

Στο άλλους ομίλους όπως προαναφέραμε ξεχωρίζει το ζευγάρι του περσινού τελικού με την πρωταθλήτρια Χιλή να είναι στον ίδιο όμιλο με την Αργεντινή, τον Παναμά και τη Βολιβία. Στον δεύτερο όμιλο η Βραζιλία δεν αναμένεται να συναντήσει κανένα πρόβλημα, ενώ στον τρίτο Μεξικού και Ουρουγουάη θα παλέψουν για την πρώτη θέση στον όμιλο.

Υπενθυμίζουμε ότι η διοργάνωση του καλοκαιριού είναι επετειακή. Το Copa América Centenario διεξάγεται από 3 μέχρι 26 Ιουνίου στις ΗΠΑ με τη συμμετοχή 10 ομάδων από την CONMEBOL (Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου Νοτίου Αμερικής) και 6 από την CONCACAF (Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου Βόρειου Αμερικής).

Αναλυτικά οι όμιλοι :

Πρώτος όμιλος

ΗΠΑ

Κολομβία

Κόστα Ρίκα

Παραγουάη

Δεύτερο όμιλος

Βραζιλία

Εκουαδόρ

Αϊτή

Περού

Τρίτος όμιλος

Μεξικό

Ουρουγουάη

Τζαμάικα

Βενεζουέλα

Τέταρτο γκρουπ

Αργεντινή

Χιλή

Παναμάς

Βολιβία

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected