Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΜΑΣ Βεργίνας – ΠΑΟΚ Κουλούρας 3-1

Τα δύο τέρματα του Σαμψωνίδη έδωσαν τη νίκη στον ΜΑΣ Βεργίνας

Τα δύο τέρματα του Σαμψωνίδη έδωσαν τη νίκη στον ΜΑΣ Βεργίνας

Σπουδαία όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι νίκη για τον ΜΑΣ Βεργίνας, που “έπιασε” στους 44 βαθμούς τη μέχρι πρότινος πρωτοπόρο Δόξα Λιανοβεργίου.

Η ομάδα του Άρη Αδαλόγλου τα…χρειάστηκε σήμερα κόντρα στον ΠΑΟΚ Κουλούρας, που απέδειξε για μία ακόμη φορά πως γίνεται πολύ καλή δουλειά και είναι δεδομένο πως το μέλλον ανήκει στους παίκτες του Σταύρου Κωστογλίδη. Η απειρία όμως στοίχισε και στο σημερινό παιχνίδι και σε καίρια σημεία, δεν είχαν τα ανάλογα τελειώματα για να διεκδικήσουν περισσότερα από το σημερινό παιχνίδι.

Χαρακτηριστικό είναι ότι σε δύο τουλάχιστον περιπτώσεις, οι φιλοξενούμενοι βγήκαν τρεις με έναν, όμως οι λάθος επιλογές δεν έδωσαν τη δυνατότητα για περισσότερα τέρματα από πλευράς ΠΑΟΚ.

12745545_1708527892696805_6666478203050562931_n

Πάλεψε ο “δικέφαλος” αλλά του έλειπε η εμπειρία

Από την άλλη πλευρά, οι γηπεδούχοι παρουσιάστηκαν ιδιαίτερα νευρικοί και αγχωμένοι στις κινήσεις τους και ειδικά μετά το γκολ του Μπακαλίδη στο 48′ με το οποίο προηγήθηκε ο ΠΑΟΚ, προσπάθησαν με ανορθόδοξους τρόπους τα καρέ του Τσιμόπουλου.

Η πίεση όμως που άσκησαν στο δεύτερο ημίχρονο ο ΜΑΣ Βεργίνας, σε συνδυασμό με τις αλλαγές του Άρη Αδαλόγλου, βοήθησαν σημαντικά ώστε οι “κυανοκίτρινοι” να ανακάμψουν και στα τελευταία 10 λεπτά της αναμέτρησης να πετύχουν τρία γκολ!

Αρχικά στο 83′ ο Τσιάμπας έφερε το ματς στα ίσια για τους γηπεδούχους και στο 88′ ο Σαμψωνίδης ήταν αυτός που “λύτρωσε” τους γηπεδούχους, πετυχαίνοντας μάλιστα και το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στις καθυστερήσεις, ένα γκολ που σφράγισε και τη νίκη της ομάδας του.

Με την “πύρρειο” αυτή επικράτηση, ο ΜΑΣ Βεργίνας διατήρησε τη διαφορά των 5 βαθμών από την τρίτη θέση και στα επόμενα έξι παιχνίδια μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος, χρειάζεται η απαραίτητη σοβαρότητα και ηρεμία ώστε να επιτευχθεί η δεύτερη άνοδος μέσα σε δύο χρόνια.

Το ρεπορτάζ του ΜΑΣ Βεργίνας είναι μία προσφορά του…

Καστρο

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Καρυπίδης, με βοηθούς τους κ.κ. Μοσχολιό και Χαραλαμπίδη.

Συνθέσεις

ΜΑΣ Βεργίνας : Βρεττός, Ζέρης, Τσιάμπας, Μπλούκας, Κατσιγιαννόπουλος, Σαμψωνίδης, Γκριτζαλιώτης, Αράπος, Παντσής, Μιχαλόπουλος, Μελιόπουλος Π. Αγωνίστηκαν και οι Χατζάρας, Μουρατίδης και Λιλιόπουλος

ΠΑΟΚ Κουλούρας : Τσιμόπουλος, Μπακαλίδης, Σκουμπόπουλος, Ποζιάδης, Περτσιούνης, Ευθυμίου, Καρύδας, Φουρκιώτης, Λαφτσίδης, Παντέλογλου, Σακαλής. Αγωνίστηκαν και οι Χαραλαμπίδης, Θυμιόπουλος και Πανταζής

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected