Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική – Ένσταση από Κανάρη για το ματς με Σπάρτη!

kanaspartΈνσταση για το παιχνίδι της 16ης αγωνιστικής με την Σπάρτη, που δεν πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, αφού η ομάδα της Λακωνίας δεν ταξίδεψε για το νησί μας, θα καταθέσει ο Κανάρης.

Η Σπάρτη, όπως και ο ΠΑΟ Βάρδας που θα έπαιζε με τον Αιολικό στη Μυτιλήνη έπεσαν πάνω σε απαγορευτικό απόπλου από τον Πειραιά το βράδυ του Σαββάτου και επέστρεψαν στη βάση τους δύο ώρες μετά την προγραμματισμένη αναχώρηση του πλοίου, αν και θα έπρεπε να περιμένουν μέχρι τις 6 το πρωί.

Η διαιτητική τριάδα, όπως και η ομάδα του Κανάρη παρουσιάστηκε κανονικά στο δημοτικό στάδιο της Χίου, με τον διαιτητή να κλείνει λίγο αργότερα το φύλλο αγώνα, αναφέροντας οτι η φιλοξενούμενη ομάδα της Σπάρτης δεν παρουσιάστηκε στο γήπεδο. Η Σπάρτη πήρε από το λιμεναρχείο του Πειραιά τα χαρτιά που έδειχναν οτι το πλοίο δεν έφυγε στις 23:55 το Σάββατο, αν και υπήρχε σχεδόν..μισό αεροπλάνο άδειο το πρωί της Κυριακής, με το οποίο θα μπορούσε να ταξιδέψει η αποστολή μιας ομάδας με τα μεγαλύτερα μπάτζετ στην κατηγορία.

Έτσι, πλέον για την τύχη του αγώνα καλείται να αποφασίσει η Πειθαρχικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας, ενώ αξίζει να αναφερθεί οτι ένσταση για τον αγώνα με τον ΠΑΟ Βάρδας κατέθεσε και ο Αιολικός. Κανάρης και Αιολικός στην ουσία ζητούν να πάρουν τα παιχνίδια στα χαρτιά, καθώς Σπάρτη και ΠΑΟ Βάρδας δεν προνόησαν να μεταβούν νωρίτερα σε Χίο και Μυτιλήνη αντίστοιχα, ή να ταξιδέψουν αεροπορικώς εκεί, όπως έκαναν άλλες ομάδες και όπως κάνουν πάντα οι διαιτητές των αναμετρήσεων.

Ο Κανάρης πάντως δεν γλίτωσε τα έξοδα της διαιτησίας του αγώνα, αφού οι άνθρωποι της ομάδας αναγκάστηκαν να βάλουν από την τσέπη τους 1800 ευρώ (!) για ένα παιχνίδι που δεν έγινε ποτέ!

*sportschios.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected