Γενικά

Ιταλία – “Δώρο” της Νάπολι στη Γιουβέντους! (vid)

napoli-milanΗ Νάπολι έμεινε στο 1-1 με τη Μίλαν στο “Σαν Πάολο” και απέτυχε να εκμεταλλευτεί την απώλεια βαθμών της Γιουβέντους, παραμένοντας στην δεύτερη θέση του πίνακα με έναν βαθμό λιγότερο. Στο -4 από την Ίντερ η συμπολίτισσά της.

Το σαββατιάτικο 0-0 της Γιουβέντους με τη Μπολόνια, έδινε την ευκαιρία στη Νάπολι να την ξεπεράσει εκ νέου στο βαθμολογικό πίνακα και να κάνει δική της την κορυφή. Έπρεπε όμως να καταβάλει την αντίσταση της φορμαρισμένης Μίλαν, η οποίας προερχόταν από επτά σερί ματς που δεν είχε γνωρίσει ήττα. Όπως αποδείχτηκε, ήταν δύσκολη η αποστολή των “παρτενοπέι”.

Οι δυο ομάδες έμειναν στο 1-1 στο “Σαν Πάολο” για την 26η αγωνιστική και η Νάπολι παραμένει στο -1 από τη “Βέκια Σινιόρα”, έχοντας πλέον 57 βαθμούς. Όσο για τους “ροσονέρι”, έφτασαν τους 44 βαθμούς και βρίσκονται στο -4 από τη συμπολίτισσα, Ίντερ.

Ο Ινσίνιε άνοιξε το σκορ με μεγάλη δόση τύχης στο 39ο λεπτό, αφού χρειάστηκε να μεσολαβήσει το πόδι του Αμπάτε για να καταλήξει η μπάλα στα δίχτυα του Ντοναρούμα, όμως πέντε λεπτά μετά ο Μποναβεντούρα κατάφερε με κοντινό πλασέ να κάνει το 1-1.

Οι γηπεδούχοι είχαν αρκετές φάσεις για παραπάνω γκολ στο πρώτο μέρος, ενώ και στο δεύτερο έχασαν κάποιες, με αποκορύφωμα το δοκάρι του Μέρτενς στο 67′. Η Μίλαν άντεξε την πίεση και κατάφερε να φύγει αλώβητη από μια πολύ δύσκολη έδρα, ατενίζοντας με αισιοδοξία τη συνέχεια και την εξασφάλιση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

ΝΑΠΟΛΙ: Ρέινα, Ισάι, Αλμπιόλ, Κουλιμπαλί, Γκουλάμ, Ζορζίνιο, Αλάν (80′ Γκαμπιαντίνι), Χάμσικ, Καγιεχόν (65′ Μέρτενς), Ινσίνιε (89′ Καντουρί), Ιγκουαΐν.

ΜΙΛΑΝ: Ντοναρούμα, Αμπάτε, Αλέξ, Σαπάτα, Αντονέλι, Μοντολίβο (83′ Μπερτολάτσι), Κούτσκα, Χόντα, Μποναβεντούρα, Νιανγκ (87′ Μπαλοτέλι), Μπάκα (72′ Μενέζ).

https://www.youtube.com/watch?v=pDMRXmReWOo

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected