Β ΕΠΣ Ημαθίας

Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας – Πραγματοποιήθηκε η φιέστα για την άνοδο!

12779175_1728992030666634_6171943734722941148_oΗμέρα γεμάτη χαρά η σημερινή για τον Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας, σε μια γιορτή που συμμετείχε και ο περσινός πρωταθλητής της ΕΠΣ Ημαθίας, ΑΣ Ειρηνούπολης.

Η εκδήλωση όπως ήταν φυσιολογικό, περιελάμβανε άφθονο κρασί, εδέσματα και πολλά «κυανόλευκα» όνειρα για μια πετυχημένη παρουσία στην Α2 τη νέα σεζόν. Η διοίκηση του Μέγα Αλέξανδρου τίμησε τον ποδοσφαιριστή του ΑΣ Ειρηνούπολης και Πρόεδρο των Άρη και Βέροιας, Θεόδωρο Καρυπίδη, για την προσφορά του στο ποδόσφαιρο.

Την τιμητική πλακέτα απένειμε στον Γενικό Αρχηγό του ΑΣ Ειρηνούπολης, Άρη Βενιόπουλο (ο κ. Καρυπίδης είχε ανειλημμένες υποχρεώσεις) ο πρόεδρος του Μέγα Αλέξανδρου, Αθανάσιος Γκέκας.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ημαθίας κ.Καραμελίδης μαζί με το μέλος της επιτροπής διαιτησίας κ. Τάσο Χριστοδούλου, ενώ παρόντες ήταν ο δημοτικός Σύμβουλος Γιάννης Παπαγιάννης με την σύζυγο του, ο Πρόεδρος του τοπικού Συμβουλίου Νίκος Γερούκης, ο Γραμματέας Γ. Στογιάννης, ο συντονιστής της πρωτοβουλίας αγροτών Θ. Παπακωνσταντίνου αλλά και πολλοί παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας.

Η Διοίκηση του Μέγα Αλέξανδρου θέλει για μια ακόμη φορά να εκφράσει της ευχαριστίες της στους ποδοσφαιριστές, στον προπονητή, στον κόσμο και στους δεκάδες χορηγούς της φετινής σεζόν αλλά και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους μεγάλους χορηγούς την ΕΚΟ και τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected