Κατηγορίες
Αθλήματα

Το πρώτο φλουρί του ΣΕΕΔΑ αφιερωμένο στο λιονταράκι τη Μικρή Μαρία! (photos)

12771582_961110743977695_9041621652276318054_o

Σε πολύ θερμή ατμόσφαιρα παρά τις εξαιρετικά αντίξοες καιρικές συνθήκες, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου η εκδήλωση του Συλλόγου Ελλήνων Εξαιρετικά Διακριθέντων Αθλητών για την πρώτη κοπή της Βασιλόπιτας και για την βράβευση των εν ενεργεία αθλητών που διακρίθηκαν με τις επιδόσεις τους το 2015.

Λίγο πριν την εκδήλωση και παρά την έντονη βροχόπτωση, εκπροσωπώντας το Διοικητικό Συμβούλιο βρέθηκαν στο Καυταντζόγλειο στάδιο η Γεν. Γραμματέας Ραμπέα Ιατρίδου και η Ταμίας Γεωργία Ιντζέ, καλεσμένες του Προέδρου της ΠΑΕ Ηρακλής Σπύρου Παπαθανασάκη, με την ομάδα αποκατάστασης της μικρής Μαρίας τον Γιώργο Τσιγάρα μέλος του ΣΕΕΔΑ και την Κική Τσαρίδου που ευχαρίστησαν τη Διοίκηση, τους παίκτες και τον κόσμου του Ηρακλή για την συγκινητική τους βοήθεια. Στο πλευρό τους βρέθηκε η χρυσή Ολυμπιονίκης της Βαρκελώνης στα 100μ. εμπόδια και νυν Αντιπεριφερειάρχης Μ.Ε. Θεσσαλονίκης κα Βούλα Πατουλίδου που αγκάλιασε με το ενδιαφέρον της την ομάδα αποκατάστασης και την οικογένεια της μικρής ενώ παράλληπλα πραγματοποιήθηκε έρανος στα σημεία πώλησης εισιτηρίων με το μπλουζάκι της μικρής Μαρίας να συγκινεί μικρούς και μεγάλους.

IMG_8481-30xiwgh3tjx3ghu91arksg

Η ΓΓ Ραμπέα Ιατρίδου, η Ταμίας Γεωργία Ιντζέ και το μέλος του ΣΕΕΔΑ Γιώργος Τσιγάρας μέλος της ομάδας αποκατάστασης της μικρής Μαρίας, καλεσμένοι του Προέδρου της ΠΑΕ Ηρακλής Σπύρου Παπαθανασάκη με την Χρυσή Ολυμπιονίκη Βούλα Πατουλίδου στον αγώνα Ηρακλής – ΑΕΚ.

Ο χώρος που επιλέχθηκε εξαρχής από το Διοικητικό Συμβούλιο για την εκδήλωση ήταν η στοά του παλιού ταχυδρομείου Θεσσαλονίκης που φιλοξενεί το εναλλακτικό καφέ και κατάστημα TOMS Greece  για τον έντονο συμβολισμό του λόγω της φιλοσοφίας «one for one» που εκφράζει και τη φιλοσοφία του συλλόγου μας.

Πριν την κοπή της βασιλόπιτας που είναι η πρώτη του συλλόγου μας, η Πρόεδρος του Δ.Σ. Μαρίνα Τουτουντζή απήυθυνε έναν σύντομο χαιρετισμό καλοσωρίζοντας τα μέλη:

IMG_8472-300x300Η Πρόεδρος του ΣΕΕΔΑ Μαρίνα Τουτουντζή απευθύνει τον χαιρετισμό της πριν την κοπή της βασιλόπιτας.

«Σας καλωσορίζουμε στην σημερινή εκδήλωση  του Σ.Ε.Ε.Δ.Α.

Η συνάντησή μας σήμερα έρχεται να συνδυάσει πολλές αφορμές!!! Θα κόψουμε την πρώτη βασιλόπιτα του συλλόγου, θα τιμήσουμε τα μέλη μας που είναι ακόμα ενεργά και σημειώνουν εξαιρετικές διακρίσεις μαζί και τα μέλη της δυναμικής μας «ΣΕΕΔΑ Running Team» που συμμετέχει σε αγώνες δρόμου για καλό σκοπό, ενώ ταυτόχρονα θα βάλουμε τα δυνατά μας να βοηθήσουμε την οικογένεια της μικρής Μαρίας την οποία στηρίζουμε με την λαχειοφόρο αγορά μας. Στη διάρκεια της βραδιάς θα είναι διαθέσιμοι οι λαχνοί για την κλήρωση πολλών εκπλήξεων από τους δωροθέτες μας τους οποίους ευχαριστούμε θερμά για τις προσφορές τους και όλα τα έσοδα θα διατεθούν εξ” ολοκλήρου για την αποθεραπεία και αποκατάσταση της μικρούλας Μαρίας που νοσηλεύεται στο παιδογκολογικό τμήμα του Ιπποκράτειου Γ.Ν. Θεσσαλονίκης, ενώ 50 λεπτά από κάθε είδους κατανάλωση (ρόφημα, ποτό ή snack) που θα γίνει σήμερα θα δοθούν από την TOMS Greeceεπίσης γι” αυτόν τον σκοπό!

Ο ΣΕΕΔΑ τη χρονιά που πέρασε σημείωσε μία ακόμη νίκη στο δυναμικό του καθώς κατάφερε να αποκαταστήσει αδικίες πολλών ετών των αθλητών και αθλητριών με εξαιρετικές διακρίσεις και πλέον προχωρά με περισσότερη αλληλεγγύη και ενισχυμένη διάθεση ώστε το 2016 που είναι η χρονιά των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο, να καταφέρει να στηρίξει και να αναδείξει τον αθλητισμό μέσα από τα πολύτιμα μέλη του και τις δράσεις του.

Ο σύλλογος μας ο ΣΕΕΔΑ είχε σκοπό από την πρώτη στιγμή της ίδρυσής του να προωθήσει το κοινωνικό μήνυμα της συλλογικής προσπάθειας και της αλληλοβοήθειας και είμαστε ευτυχείς που τα μέλη μας το ασπάζονται και είναι παρόντες και παρούσες κάθε φορά, σε κάθε διοργάνωση και δράση.»

Στη διάρκεια της βραδιάς έγινε βράβευση των μελών του ΣΕΕΔΑ που διακρίθηκαν στο άθλημά τους τη χρονιά που πέρασε. Πριν την έναρξη των βραβεύσεων τιμήθηκε ο κ. Νίκος Γραμμένος στέλεχος της ΠΑΕ Ηρακλής για την πολύτιμη βοήθειά του και συμβολικά προς την ΠΑΕ για την συγκινητική κινητοποίησή της και συμμετοχή στη προσπάθειά μας να συγκεντρώσουμε χρήματα για την μικρή Μαρία. Από τον ΣΕΕΔΑ βραβεύτηκαν:

  • ο Ιορδάνης Πασχαλίδης για πέμπτη φορά Χρυσός Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Ιστιοπλοΐας με τον Κωσταντίνο Τριγκώνη στα σκάφη Tornado,
  • η Αλεξάνδρα Κοτσιάφτη μέλος της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ Κωφών που πέτυχε την 4η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα,
  • η Μαρία Παναγιωτίδου της Άρσης Βαρών που με την επίδοσή της στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών Γυναικών 2015 και το χρυσό της μετάλλιο κέρδισε την πρόκρισή της στο Πανευρωπαικό Πρωτάθλημα και έγινε μέλος της επίσημης προολυμπιακής ομάδας για το Ρίο.
  • ο Βασίλης Κολλάρος για την 2η Πανελλήνια νίκη του.

Μεγάλοι απόντες της βραδιάς λόγω αγωνιστικών υποχρεώσεων, λόγω προετοιμασίας ή και λόγω τραυματισμού και θεραπειών οι οποίοι θα παραλάβουν τις τιμητικές τους πλακέτες μόλις το επιτρέψουν οι υποχρεώσεις τους ήταν:

  • η Βίκυ Αρβανίτη για την 5η θέση στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 2015, 1η θέση στο Βαλκανικό, 1η θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Beach Volley και την ένταξή της στην προολυμπιακή ομάδα για το Ρίο,
  • ο Κώστας Δουβαλίδης για την 6 θέση στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου στα 110μ. εμπόδια, την 2η θέση στο Ευρωπαικό ομάδων Ηράκλειο με την 4Χ100 και την επιτυχία της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.
  • η Γωγώ Κοκλώνη για την 2η θέση 2η θέση στο Ευρωπαικό ομάδων Ηράκλειο με την 4Χ100 και την 1η Πανελλήνια στα 100μ.
  • ο Ζαφείρης Βολικάκης για την 1η θέση στην ποδηλασία πίστας στα 200m και 2η θέση στο κέιριν, 8η θέση σε 3 διεθνές Grand Prix
  • η Ναυσικά Σταυρίδου για τη συμμετοχή της στην Εθνική ομάδα 3Χ3 και στο final 4 του ελληνικού πρωταθλήματος καλαθοσφαίρισης.
  • η Πετρούλα Μούλη για τη συμμετοχή της στην Εθνική ομάδα και στο final 4 του ελληνικού πρωταθλήματος καλαθοσφαίρισης.

Οι τιμητικές βραβεύσεις συνεχίστηκαν με την απονομή στα 35 μέλη της «ΣΕΕΔΑ Running Team» που τρέχει σε όλη την Ελλάδα για καλό σκοπό! Πρώτη τιμήθηκε η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια της Ποδηλασίας Ελευθερία Ελληνικάκη που είχε τους περισσότερους αγώνες και έτρεξε συνολικά 52 χιλιόμετρα αγώνων δρόμου με τη φανέλα του συλλόγου μας.

Τυχερός της βραδιάς που κέρδισε το φλουρί ήταν ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής της πάλης Αριστείδης Ρουμπενιάν. Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο 2016!

Για το ήθος τους και την πολύτιμη βοήθειά τους στις δράσεις του συλλόγου τιμήθηκαν ξεχωριστά δύο μέλη μας, η Αναστασία Πάτσιου και ο Γιώργος Τσικίνας πρωταθλητές και οι δυο του αθλήματος της χειροσφαίρισης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected