Κατηγορίες
Διάφορα

Ανακοίνωση των εργαζομένων στην εταιρία “Μαρινόπουλος” για το deal με “Σκλαβενίτη”

carrefour_0Διαβεβαιώσεις δόθηκαν από την Διοίκηση της εταιρείας Μαρινόπουλος στο Διοικητικό Συμβούλιο των εργαζομένων της για το τι μέλλει γενέσθαι μετά την συνεργασία με την εταιρεία «Σκλαβενίτης»

Σύμφωνα με ανακοίνωση των εργαζομένων σε ερώτησή τους για το πώς ακριβώς θα εκφραστεί αυτό το εγχείρημα και ποιες οι επιπτώσεις για τους εργαζόμενους, υπήρξε διαβεβαίωση ότι πρόθεση αυτής της συνεργασίας είναι να ξεπεραστούν ολοκληρωτικά τα όποια προβλήματα αντιμετώπιζε η Εταιρεία το τελευταίο διάστημα, να διασφαλιστούν όλες οι θέσεις εργασίας αλλά και ότι θα τηρηθούν στο ακέραιο όλες οι προβλεπόμενες νόμιμες διαδικασίες, προκειμένου να πάρει σάρκα και οστά αυτή η συμφωνία..

«Όπως πάντα το Σωματείο μας ενδιαφέρονταν και αγωνίζονταν για τα συμφέροντα των εργαζομένων και για τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας. Το ίδιο θα κάνει και τώρα!!!  Μακριά από εμάς η λογική της επιλογής εργοδότη. Δεν έχουμε καμιά σχέση με αυτούς που μας θέλουν «στα κάγκελα» για να μην συνεργαστεί η εταιρεία με αυτόν τον εργοδότη  αλλά ενδεχομένως με κάποιον της δικής τους αρεσκείας. Κλείστε τ’ αυτιά σας στις παντός είδους «σειρήνες» και μην ακούτε όλα αυτά που λένε και γράφουν προσπαθώντας να διαβάλουν και να συκοφαντήσουν τον αγώνα του ταξικού Σωματείου μας και των εργαζομένων, εξυπηρετώντας διάφορα άνομα συμφέροντα και ανταγωνισμούς.Το Σωματείο μας, κινούμενο όλα αυτά τα χρόνια σε ταξική και αγωνιστική κατεύθυνση και με γνώμονα πάντα τα συμφέροντα των εργαζομένων, έχει καταφέρει σημαντικές κατακτήσεις στο χώρο μας.» ολοκληρώνει η ανακοίνωση των εργαζομένων.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected