Κατηγορίες
Διάφορα

Cafe στο 90′ – Η δοκιμασία της Μάντσεστερ Σίτι στις οθόνες μας!

dynamo_02022016Στην έδρα της Ντιναμό Κιέβου δοκιμάζεται η Μάντσεστερ Σίτι, μια πολύ σπουδαία αναμέτρηση δεδομένης της δυναμικότητας των Οικρανών ειδικά στην έδρα τους. Ένα ακόμη μεγάλο παιχνίδι που θα παρακολουθήσετε από τις οθόνες του “Cafe στο 90’΄” στον Σταυρό Ημαθίας!

Οι «πολίτες», μετά τον διασυρμό από την Τσέλσι για το FA Cup, όπου παρατάχθηκαν με πάρα πολλές αλλαγές λόγω και των τραυματισμών, ψάχνουν την πρώτη τους παρουσία στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Απέναντί τους, η ομάδα από το Κίεβο, η οποία τους είχε αποκλείσει από τη φάση των «16» του Europa League. Στο πρώτο ματς στην Ουκρανία, η Ντιναμό είχε επικρατήσει 2-0, χάρη σε γκολ των Σεφτσένκο και Γκούσεφ, με την ομάδα του Μάντσεστερ να νικά 1-0 στον επαναληπτικό, δίχως όμως να είναι αρκετό.

Αξίζει να σημειωθεί πως η έδρα της Ντιναμό στα ευρωπαϊκά ματς είναι «αλώβητη» για εννέα σερί αγώνες, από τον Φεβρουάριο του 2014, με τη Σίτι να επισκέπτεται για δεύτερη φορά ουκρανικό έδαφος, θέλοντας να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους «8» του θεσμού.

Όσον αφορά τις απουσίες των δύο ομάδων, οι Ουκρανοί δεν μπορούν να υπολογίζουν στον τιμωρημένο Αντούνες, καθώς και τον τραυματία Μόροζιουκ ενώ οι «πολίτες» δεν έχουν στη διάθεσή τους τούς Ντε Μπρόινε, Ντελφ, Νάβας, Μανγκαλά και Νασρί, με τους Μπονί και Σανιά να είναι αμφίβολοι.

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected