Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Champions League – Τυπική διαδικασία για Σίτι, ανοιχτοί λογαριασμοί στο άλλο ζευγάρι (vids)

_88427321_silva_reutersΤη νίκη με 3-1 πανηγύρισε η Μάντσεστερ Σίτι στην Ουκρανία απέναντι στη Ντιναμό Κιέβου και είναι πλέον το φαβορί για την πρόκριση.

Μπορεί στην Πρέμιερ Λιγκ να παραπαίει και να προερχόταν από τρεις διαδοχικές ήττες σε όλες τις διοργανώσεις, ωστόσο όταν έπρεπε η Μάντσεστερ Σίτι εμφανίστηκε αντάξια των προσδοκιών για να επικρατήσει 3-1 της Ντιναμό Κιέβου εκτός έδρας και να πάρει σπουδαίο προβάδισμα πρόκρισης.

Οι «πολίτες» άνοιξαν το σκορ στο 15’ με ωραίο σουτ του Αγκουέρο για να φτάσουν εύκολα στο 2-0 στο 40’ με σουτ από κοντά του Νταβίντ Σίλβα. Η αντίδραση των γηπεδούχων ήρθε στο δεύτερο μέρος όταν στο 59’ ο Μπουγιάλσκι μείωσε σε 2-1.

Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε με τη συμπλήρωση των 90 λεπτών αγώνα όταν ο Τουρέ με εντυπωσιακό τρόπο έκανε το 3-1.

Συνθέσεις

ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ: Σοβκόβσκι, Ντανίλο Σίλβα (64′ ), Χατσερίντι, Ντράγκοβιτς, Βίντα, Ριμπάλκα, Γκάρμας (31′ Μιγκέλ Βελόζο), Μπουγιάλσκι, Γιαρμόλενκο, Ντέρλις Γκονσάλες, Τεοντόρσικ (46′ Ζούνιορ Μοράες).

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Χαρτ, Σανιά, Κομπανί, Οταμέντι, Κλισί, Φερνάντο, Φερναντίνιο, Γιαγιά Τουρέ, Νταβίντ Σίλβα, Στέρλινγκ, Αγκουέρο.

βίντεο ΕΔΩ

πηγή

gabi-marco-van-ginkelΣε ένα ματς που είχε μετρημένες φάσεις και θα ξεχαστεί εύκολα, η Ατλέτικο πήρε 0-0 στην έδρα της PSV, που έπαιξε με δέκα για 25 λεπτά.

Αϊντχόφεν και Ατλέτικο αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς σκορ στην Ολλανδία, έτσι εν όψει της ρεβάνς στη Μαδρίτη οι Ισπανοί απέκτησαν ελαφρύ προβάδισμα, όμως οι Ολλανδοί θα παίξουν για δύο αποτελέσματα.

Ο αρχηγός και μεγάλο επιθετικό όπλο, Λουκ ντε Γιονγκ, απουσίαζε λόγω τιμωρίας, κάτι που θα γίνει στο “Βιθέντε Καλντερόν” για τον αντικαταστάτη του, τον Γκαστόν Περέιρο, καθώς ο Ουρουγουανός αποβλήθηκε στο 68′.

Ο Σιμεόνε έβαλε στο ματς Κορέα και Φερνάντο Τόρες, αλλά η Αϊντχόφεν άντεξε και κατάφερε από που ήθελε στο “Φίλιπς Στάντιον”, να μην δεχτεί γκολ δηλαδή.

Συνθέσεις

ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ: Ζουτ, Άριας, Μπρούμα, Έκτορ Μορένο, Βίλεμς, Πρέπερ, Φαν Χίνκελ, Γκουαρδάδο (75′ Χέντριξ), Νάρσινχ (65′ Ισιμά-Μιρέν), Λοκάντια (86′ Λεστιέν), Γκαστόν Περέιρο.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Όμπλακ, Χουανφράν, Σάβιτς, Γκοντίν, Φιλίπε Λουίς, Γκάμπι, Σαούλ (74′ Κορέα), Κόκε, Όλιβερ Τόρες, Γκριεζμάν, Βιέτο (61′ Φερνάντο Τόρες).

βίντεο ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected