Κατηγορίες
Διάφορα

Πρόγραμμα ΔΩΡΕΑΝ εκπαίδευσης Χρηματοοικονομικής Λογιστικής από την Easy Education. Απέκτησε ειδικευμένες γνώσεις & ξεχώρισε στην αγορά εργασίας!

Μουρτζίλας EASY COMPUTER Logo (2)Το Κέντρο Δια Βίου μάθησης  Easy  Education  συμμετέχοντας στη δράση του ΟΑΕΔ (ειδικές τιμές) διοργανώνει ΔΩΡΕΑΝ προγράμματα κατάρτισης στην Χρηματοοικονομική Λογιστική για τους παρακάτω ωφελούμενους και τα μέλη των οικογενειών τους, άνω των 14 ετών που θέλουν να αποκτήσουν πιστοποιητικό αναγνωρισμένο. Απαραίτητο προσόν και στον ιδιωτικό τομέα.

 

Δικαιούχοι:

 

ü  ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ, ΤΡΙΤΕΚΝΟΙ

ü  ΑΝΕΡΓΟΙ

ü  ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ

ü  ΑΓΡΟΤΕΣ

 

ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ. (Φορέας πιστοποίησης Vellum Global Educational services).

Σήμερα που η μηχανογράφηση είναι απαραίτητη σε κάθε σύγχρονη επιχείρηση, η Easy Education στηρίζει την προσπάθεια των επιχειρήσεων για την άψογη λειτουργία των λογιστηρίων τους αλλά και των εν δυνάμει εργαζομένων σε λογιστήρια επιχειρήσεων ή ως βοηθοί λογιστών . Έτσι καλύπτονται πολύπλευρες ανάγκες δημιουργώντας υψηλού επιπέδου γνώστες των εφαρμογών.

Η Easy Education δημιουργεί ένα πρόγραμμα σπουδών της λογιστικής με σκοπό την εμπέδωση των αρχών της Γενικής Λογιστικής και την εκμάθηση σύνταξης των οικονομικών καταστάσεων των επιχειρήσεων ώστε να μπορεί ο υποψήφιος μαθητής να ανταπεξέλθει στο 90% των επιχειρήσεων. (Ειδικά με την συνδυαστική απόκτηση του proficiency πληροφορικής).

Κατά την παρακολούθηση του προγράμματος σπουδών γίνετε ανάλυση και εφαρμογής εμποροδιαχείρισης ERP ώστε ο σπουδαστής να είναι έτοιμος να ανταπεξέλθει στις πραγματικές συνθήκες ενός λογιστηρίου.

 image002121111111

Πληροφορίες:

Βέροια

Εληάς 1 Όροφος 1ος, Καπετάν Άγρα 6 ισόγειο

Τηλ: 23310 70102, www.easyeducation.gr,

Υπ. Σπουδών:

Μουρτζίλας Γ. Νικόλαος

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected