Α ΕΠΣ Ημαθίας

Το SportsUp ρίχνει “μαύρο” στο ματς της ΑΕ Αλεξάνδρειας με την Ποντιακή Νεολαία Αράχου

black-screen

Σε μια αναμέτρηση που το ποδόσφαιρο ήρθε σε δεύτερη μοίρα και κυριάρχησε ο νόμος της ζούγκλας, το SportsUp ρίχνει “μαύρο” και ρίχνει το μπαλάκι στους ιθύνοντες.

Δεν θα εξετάσουμε αν γράφτηκε κάτι στο φύλλο αγώνος ή ποιοι ήταν μάρτυρες ή ποιος απείλησε ή χτύπησε ποιον, θα επικεντρωθούμε όμως στο ρόλο της κριτικής και της ανάδειξης των γεγονότων (τον πραγματικό δημοσιογραφικό ρόλο δηλαδή…) μέσω όμως πρόσκλησης (και όχι με γραφικές αρλούμπες) σε όποιον αρμόδιο έχει την πυγμή να βάλει το μαχαίρι βαθιά στο κόκκαλο.

Τα σκηνικά που μας μετέφεραν δεν περιγράφονται σε 10-15 γραμμές, άλλωστε οι μεγαλύτεροι μάρτυρες είναι η κάμερα και το φύλλο αγώνος, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες δεν αναφέρει την έκταση των γεγονότων. Η κάμερα όμως κατέγραψε τα πάντα ωστόσο όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε (και μας βρίσκει σύμφωνους γιατί ήμαστε της ίδιας φιλοσοφίας) δεν θα μεταδοθούν πλάνα από τα επεισόδια, γιατί πολύ απλά η προβολή αυτών θα διαδοθεί με στόχο τη διαπόμπευση του ποδοσφαίρου (όπως γίνεται σε τέτοιες περιπτώσεις) και πολύ λιγότερο, της βούλησης για να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι.

Και σε τέτοιες περιπτώσεις, η φιλοσοφία που πρέπει να επικρατεί είναι οι ιθύνοντες να παραλάβουν το υλικό δια χειρός και όχι μέσω του youtube… 

Ευχόμαστε περαστικά στον άνθρωπο που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με κακώσεις σε όλο του το σώμα και σε όσους τραυματίστηκαν από τις συμπλοκές, να είναι η τελευταία άσχημη εμπειρία τους στο ποδόσφαιρο (εφ όσον βέβαια έχουν την ίδια όρεξη να συνεχίσουν να υπάρχουν μέσα σε αυτό…)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected