Κατηγορίες
Super League 1

Super League – Νίκη μετά από καιρό για την ΑΕΛΚ!

platanias_kalloni

Η Καλλονή έπαιξε για την τιμή των όπλων και νίκησε 2-1 τον (κακό και άτυχο στο πρώτο ημίχρονο) Πλατανιά, για την 24η αγωνιστική της Super League.

Η μία ομάδα έπαιζε για την τιμή των όπλων, η άλλη είναι αδιάφορη βαθμολογικά, αφού έχει εξασφαλίσει την παραμονή. Όλο αυτό το πακέτο έδειχνε ικανό για να δούμε μία ωραία αναμέτρηση. Η Καλλονή τα έδωσε όλα και έπαιζε λες και είχε κίνητρο. Δεν είναι μόνο το γκολ που πέτυχε στο 20ο λεπτό με τον Μάρκοβιτς (μετά από εξαιρετική κάθετη του Φαβάλι) είναι η γενικότερη εικόνα της κόντρα στον αγνώριστο Πλατανιά. Μάλιστα, η ομάδα του Παράσχου είχε να αντιμετωπίσει και τις δυσκολίες που της έβγαλε ο αγώνας, αφού μετρούσε δύο αναγκαστικές αλλαγές σε 40 λεπτά αγώνα.

Στο δεύτερο μέρος ο Πλατανιάς μπήκε κάπως καλύτερα και προσπάθησε να βελτιωθεί στα σημεία που “πονούσε”. Η Καλλονή ήταν αυτή, όμως, που βρήκε το γκολ, με τον Ελλακόπουλο στο 56′ (λίγα λεπτά μετά την είσοδό του) να κάνει το 2-0.

Ο Πλατανιάς άρχισε να ανεβαίνει και να παίρνει μέτρα στο ματς, πιέζοντας, ενώ στο 71′ έφτασε στη μείωση του σκορ με την κοντινή κεφαλιά του Ανγκούλο. Το ματς, πλέον, είχε αποκτήσει τρελό ρυθμό, ο Πλατανιάς άρχισε να φέρνει στα μέτρα του το ματς προσπαθώντας να φτάσει στο 2-2, ενώ η Καλλονή έψαχνε τους κενούς χώρους, δίνοντας συνάμα προσοχή στην άμυνα. Σε αυτά προσθέστε ότι ο Πλατανιάς έπαιζε… χωρίς προπονητή, αφού στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Παράσχος αποβλήθηκε λόγω έντονων διαμαρτυριών στον διαιτητή.

Μ΄αυτά και μ’ αυτά, δεν είχαμε αλλαγή στο σκορ παρά τις απέλπιδες προσπάθειες του Πλατανιά να σώσει την παρτίδα και να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας. Η Καλλονή πήρε μία νίκη γοήτρου απέναντι σε μία ομάδα που της στράβωσαν όλα.

Συνθέσεις

ΑΕΛ Καλλονής: Δαύκου, Σπυρόπουλος, Μίκιτς, Αναστασιάδης, Γκόλιας, Μπλάζιτς (46′ Ελακόπουλος), Τσαμπούρης, Γεωργίου (88′ Γιορέντε), Φαβάλι, Μάρκοβιτς (76′ Μπραούλιο), Μανούσος.

Πλατανιάς: Σωτηρίου, Αποστολόπουλος, Ιτούα (75′ Στανισάβλιεβιτς), Δημήτρης, Βάντερσον, Γκνιάτιτς, Γουνδουλάκης (25 λ.τ. Μιλούνοβιτς), Μουνάφο, Ντίνας, Ράμος (38′ λ.τ. Τσουράκης), Ανγκούλο.

περισσότερες λεπτομέρειες στο contra.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected