Κατηγορίες
Super League 1

Super League – Νίκη τον εαυτό του και τον Αστέρα ο ΠΑΟΚ! (vid)

paok_asteras_2-0

Μετά από έξι σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα στο πρωτάθλημα, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες, επικρατώντας του Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα με 2-0. Πέλκας και Μακ τα γκολ για τον δικέφαλο του Βορρά.

Με εννιά απουσίες παρατάχθηκε ο ΠΑΟΚ του Ιγκόρ Τούντορ κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος δεν είχε τον πρώτο του σκόρερ, Απόστολο Γιάννου (πουλήθηκε στην κινεζική Γκουάνγκζου). Οι γηπεδούχοι που προέρχονταν από έξι σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα στο πρωτάθλημα ξεκίνησαν δυναμικά στην αναμέτρηση και πίεσαν την άμυνα των Αρκάδων. Η ανωτερότητα του δικεφάλου μετατράπηκε σε γκολ στο 17ο λεπτό. Μετά από τρομερή ατομική ενέργεια του Μυστακίδη, ο Κίτσιου έγινε κάτοχος της μπάλας και πήγε να γυρίσει για τον Πέλκα. Αυτή κόντρα ρε σε αμυντικό του Αστέρα, έφτασε στον Πέλκα κι εκείνος αφού πέρασε τον Μπαντή, άνοιξε το σκορ στην Τούμπα.

Μετά το γκολ του ΠΑΟΚ ο ρυθμός έπεσε αισθητά. Ο Αστέρας προσπάθησε δειλά δειλά να βγει στην επίθεση, όμως οι χώροι ήταν περιορισμένοι. Τα νεύρα έκαναν την εμφάνισή τους λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, όμως τα χειρότερα αποφεύχθηκαν. Τελικά το 1-0 δεν άλλαξε και με αυτό το σκορ πήγαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη συνεχίστηκε το σκηνικό που είδαμε στα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους. Ο ΠΑΟΚ είχε την κατοχή, όμως γυρνούσε τη μπάλα χωρίς να δημιουργεί κάποια ευκαιρία. Όλα αυτά μέχρι το 77ο λεπτό. Τότε ο Κάτσε που είχε περάσει ως αλλαγή είδε ένα κενό στην άμυνα του Αστέρα,πάσαρε στον Μακ, εκείνος πέρασε και τον Μπαντή και έγραψε το 2-0.

Το γκολ αυτό φάνηκε να απελευθερώνει τους παίκτες του Τούντορ που στη συνέχεια έψαξαν και το 3-0. Αρχικά στο 83′ ο Μακ είχε δοκάρι μετά από εξαιρετική ενέργεια και σουτ που επιχείρησε, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Χατζηίσαΐας έχασε μοναδική ευκαιρία για γκολ, όντας μόνος αμαρκάριστος μέσα στην περιοχή. Τελικά το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε, με τον ΠΑΟΚ να πανηγυρίζει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα μετά από έξι σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα.

Συνθέσεις

ΠΑΟΚ: Βελλίδης, Βίτορ, Χατζηισαΐας, Τζαβέλλας, Λέοβατς (82′ Κοροβέσης), Τσίμιροτ, Πέλκας, Άντονις (72′ Τζιόλης), Κίτσιου (61′ Κάτσε), Μακ, Μυστακίδης

Αστέρας: Μπαντής, Παντελιάδης, Αλόκο, Σανκαρέ, Ζησόπουλος, Λούι (80′ Φούντας), Χαμντανί, Ντουντού (46′ Μούκαμ), Δημούτσος, Μάσα (61′ Ιωαννίδης), Μπερτόλιο

*περισσότερα στοιχεία και βίντεο στο contra.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected