Κατηγορίες
Football League

Επική ατάκα στη συνέντευξη τύπου : “Έχω 20 Καγιέν και 5 Μερσεντές. Με 30 ευρώ καύσιμα όμως φτάνεις την Κόρινθο; Δε φτάνεις…”

DSCF8923Απολαυστικός… για μία ακόμη φορά ήταν στη συνέντευξη τύπου ο Σταύρος Ψιμουλάκης.

Ο τεχνικός του ΑΟΤ αράδιασε πολλές ατάκες στη συνέντευξη τύπου αμέσως μετά το ματς με την Παναχαϊκή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του :

“Είναι γνωστός ανά το Πανελλήνιο ο κ. Σταθόπουλος. Δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις. Θέλω να του δώσω συγχαρητήρια γιατί παλεύει με 11 παιδιά, με χίλιες ταλαιπωρίες, έχει δημιουργήσει μια ανταγωνιστική ομάδα . Θυσίασε τον εαυτό του και έβαλε πλάτη χωρίς να παραπονιέται και σε όλα τα παιχνίδια ήταν στο μισό γκολ.

Αυτός που έχει παράπονα από την εικόνα του ματς είμαι εγώ. Αν ο τίτλος των παικτών μου ήταν μάρκα αυτοκινήτων αυτές θα ήταν… 20 Καγιέν και 5 Μερσεντές. Με 30 ευρώ καύσιμα… φτάνεις όμως την Κόρινθο; Δε φτάνεις.

Ο πρόεδρος έχει προσφέρει τα πάντα αλλά αυτή η εικόνα δεν με εκπροσωπεί. Τα τρεξίματα μας δεν είναι αυτά που πρέπει οι μονομαχίες μας δεν είναι αυτές που πρέπει για να πάρεις πρωτάθλημα και για να πάρεις πρωτάθλημα χρειάζονται καρδιά, μυαλό και καρύδια.

Είχαμε παιδάκια από Α΄ τοπικό και πηγαίναμε τρένο. Το βαπόρι απο την Περσία έπεσε σε βράχο… Ψιμουλάκης λέγεται. Η ομάδα πρέπει να τρέξει αλλά αυτή η ομάδα όπως είναι δε μπορεί να τρέξει.

Δεν με νοιάζει πως με βλέπετε. Στεναχωρήθηκα που είδα μόνο 1000 άτομα σήμερα. Κρατάω μόνο το αποτέλεσμα. Τα Τρίκαλα για να πετύχουν το αυτονόητο πρέπει να κάνουν υπέρβαση. Πρέπει να ξέρετε την αλήθεια. Γίνανε λάθη, ο πρόεδρος τους προσφέρει τα πάντα και έχει φάει μια προδοσία.

Του αφιερώνουμε τη νίκη γιατί ήρθε στεναχωρημένος από το μνημόσυνο του πατέρα του και έτρεχε με 200 να δει την ομάδα του. Αυτό που του προσφέραμε σαν ομάδα δε με ικανοποιεί και του ζητάω συγνώμη.”

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected