Κατηγορίες
Football League

Football League – Απίστευτο ματς στις Σέρρες, γύρισε από τα…Τάρταρα ο Πανσερραϊκός!

panserraikos-21531Σε ένα απίστευτο σε εξέλιξη ματς, από αυτά που γίνονται μία φορά στα 15 χρόνια, ο… ανανεωμένος στον β΄ γύρο Πανσερραϊκός λύγισε την Καλλιθέα, καθώς αν και βρέθηκε να χάνει με 0-2, με επική ανατροπή κατάφερε και έφερε τα πάνω κάτω, κέρδισε με 3-2 και αποθεώθηκε από τους φιλάθλους του που είχαν την τύχη να παρακολουθήσουν ένα από τα καλύτερα ματς της φετινής Football League.

H oμάδα του Πάουλο Κάμπος καταθέτοντας την ψυχή της στο χορτάρι επιβεβαίωσε για ακόμη μία αγωνιστική και παρότι είδε την εστία της να παραβιάζεται μετά από 207 λεπτά, πως έχει γίνει πολύ σκληρή για να πεθάνει. Και έχοντας απέναντι της μία από τις καλές ομάδες του πρωταθλήματος η νίκη και ο τρόπος με τον οποίον αυτή ήρθε αποκτά ακόμη μεγαλύτερη αξία.

Ο Πανσερραϊκός μπαίνει πλέον με διαφορετική ψυχολογία στα ματς, έχει αγωνιστικό πλάνο και “θέλω” στο γήπεδο και η αλήθεια είναι πως μετά το χαμένο πέναλτι του Φουρτάδο στο 17΄ και τα γκολ των Μασένα και Φράγκου στο 28΄ και στο 31΄ που διαμόρφωσαν το 0-2, ελάχιστοι, πιθανόν και κανείς δεν πίστευε ότι αυτό το ματς γυρίζει. Και όμως… Ο Πάουλο Κάμπος και οι παίκτες του είχαν διαφορετική άποψη.

Το γρήγορο γκολ του πολύ καλού για ακόμη ένα ματς Αργύρη Μπαρέττα μετά από το φάουλ του επίσης καλού Γιάντση και η ισοφάριση στην εκπνοή του ημιχρόνου με πρωταγωνιστές, αλλά σε διαφορετικούς ρόλους, αυτούς τους δύο και πάλι έδωσαν φτερά στους “κόκκινους” που έδωσαν τον δικό τους ρυθμό στο παιχνίδι. Και το γρήγορο γκολ του Φουρτάδο στο 57΄ ήρθε να… εξιλεώσει τον φορ από το Πράσινο Ακρωτήρι για το χαμένο πέναλτι και να δώσει τελικά την πολύτιμη νίκη στην ομάδα. Μπορεί η Καλλιθέα να ήθελε από εκεί και πέρα… αλλά δε μπορούσε, καθώς ο Πανσερραϊκός με το ηθικό πλέον να είναι ανεβασμένο απέφυγε τα λάθη, έκλεισε τους χώρους, δεν απειλήθηκε και μάλιστα ήταν αυτός που θα μπορούσε να πετύχει και 4ο γκολ.

Ο Βραζιλιάνος παρέταξε την ομάδα του στο ματς με πιο επιθετικό σχήμα βάζοντας τους Γιάντση και Μπαρέττα στα άκρα και αφήνοντας στην μεσαία γραμμή τρία χαφ που αφενός χειρίζονται καλά την μπάλα και αφετέρου έχουν καλά μαρκαρίσματα, όπως είναι οι Ολίσε, Τριανταφυλλάκος και Σιάκκας. Ο Πανσερραϊκός μπορεί να έχασε σίγουρα στο αμυντικό κομμάτι, καθώς ήταν πιο ευάλωτος στις επιθέσεις της Καλλιθέας, αλλά κέρδισε επιθετικά αφού ήταν ιδιαίτερα απειλητικός από τις πλάγιες γραμμές και για αυτό το παιχνίδι… άνοιξε από τα πρώτα του λεπτά και ήρθε εν τέλει αυτό το εντυπωσιακό 3-2.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Βρέσκας από την Ημαθία, με βοηθούς τους κ.κ. Βασιλόπουλο από Έβρο και Παπαδάκη από Ημαθία

Συνθέσεις

Πανσερραϊκός : Ανδρούτσος, Βοσκόπουλος, Παπατζίκος, Κιόσε, Ιωαννίδης, Σιάκκας, Ολίσε, Τριανταφυλλάκος, Γιάντσης (75΄ Τσιμίκας), Μπαρέττας (75΄ Μπεριάν), Φουρτάδο (87΄ Ρούτσης)

Καλλιθέα : Μιχέλης, Λεβέντης, Σταύρου, Τσώνης (78΄ Ντουρμισάϊ), Μούκταρης, Κατσικογιάννης (66΄ Τσίπρας), Γκίνη (58΄ Τεγούσης), Φράγκος, Ντος Σάντος, Φερέϊρα, Μπέλη

*serressport.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected